Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λάμψα: Ουδεμία πώληση από τους βασικούς μετόχους

Οι βασικοί μέτοχοι της Λάμψα δεν έχουν προβεί σε ουδεμία πώληση προς τρίτους όπως ψευδώς διαδίδεται, τονίζει η εταιρία σε ανακοίνωσή της στην οποία διαψεύδει δημοσιεύματα και δηλώνει ότι όλα τα στοιχεία για την δραστηριότητά της και το μετοχολόγιό της είναι κατατεθειμένα στο ΧΑ και ελευθέρως προσβάσιμα στο διαδίκτυο.

Λάμψα: Ουδεμία πώληση από τους βασικούς μετόχους

Σε διάψευση δημοσιευμάτων προχωρά η Λάμψα, τονίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει καμία πώληση προς τρίτους και προειδοποιεί με κυρώσεις. 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: "Τελευταία εμφανίζονται στον τύπο δημοσιεύματα που συνδέουν την εταιρεία ΛΑΜΨΑ (ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία) και τους βασικούς μετόχους Θ. και Π. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ με ψεύδη και υπονοούμενα γύρω από την δραστηριότητα της Εταιρείας. Τα δημοσιεύματα αυτά είναι επικίνδυνα και συκοφαντικά.

Δυσφημούν μια παραδοσιακή ξενοδοχειακή επιχείρηση, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946, η οποία απασχολεί πάνω από 1.000 εργαζομένους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δυσφημούν το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, το ιστορικότερο ξενοδοχείο της χώρας, σε μια περίοδο που προσπαθεί να ανακάμψει από την 5ετή κρίση και τις φυσικές ζημιές που υπέστη από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Συκοφαντούν με ψεύδη τους βασικούς μετόχους της επιχείρησης, οι οποίοι έχουν επενδύσει εξ ιδίων άνω των €180εκ. στην εταιρία ΛΑΜΨΑ και στην ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, χωρίς να λάβουν ούτε €1 επιδότηση.

Η εταιρεία διαψεύδει τα δημοσιεύματα και δηλώνει ότι όλα τα στοιχεία για την δραστηριότητά της και την εξέλιξη του μετοχολογίου της είναι κατατεθειμένα στο ΧΑΑ και ελευθέρως προσβάσιμα στο διαδίκτυο, οπότε κάθε περαιτέρω παράθεση περιττεύει. Εύκολα διαπιστώνεται ότι οι βασικοί μέτοχοι δεν έχουν προβεί σε ουδεμία πώληση προς τρίτους όπως ψευδώς διαδίδεται.

Η ΛΑΜΨΑ θα εξαντλήσει κάθε ποινική και αστική ενέργεια προκειμένου να προστατεύσει το κύρος της και τους εργαζομένους αλλά και τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με αυτήν".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v