Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS Company: Πράξη αγάπης για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με την ενέργεια «ένα παιχνίδι, για ένα παιδί» η AS Company προσφέρει για κάθε ένα παιχνίδι που θα αγοραστεί από το ηλεκτρονικό της κατάστημα έως 20/12/2014 ένα παιχνίδι στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδίου».

AS Company: Πράξη αγάπης για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ελληνική εταιρία παιχνιδιών AS Company, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, εν όψει των Χριστουγέννων που πλησιάζουν κάνει ένα δώρο αγάπης στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη, μοιράζοντας παιχνίδια... και χαρά.

Με την ενέργεια «ένα παιχνίδι, για ένα παιδί» η εταιρία σκοπεύει να χαρίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδικά χαμόγελα, καθώς για κάθε ένα παιχνίδι που θα αγοραστεί online από το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.astoys.gr, μέχρι και τις 20/12/2014, προσφέρει άλλο ένα παιχνίδι στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωσή της, «κάθε παιδί χρειάζεται ένα χαμόγελο. Κι εμείς μπορούμε να του το χαρίσουμε με ένα παιχνίδι! Ενισχύστε την προσπάθειά μας, κάνοντας οποιεσδήποτε αγορές παιχνιδιών για τα Χριστούγεννα ηλεκτρονικά, και πραγματοποιήστε μία πολύτιμη κοινωνική συνεισφορά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v