Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΙΕΜΕΚ: Στις 03/05 η Β’ Επαναληπτική Γ.Σ.

Η ΕΛΒΙΕΜΕΚ ανακοινώνει ότι η προγραμματισθείσα για την 18η Απριλίου 2007 συνεδρίαση της Α’’ Επαναληπτικής Έκτακτης Γ.Σ. των μετόχων της Εταιρείας με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης την τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού περί σκοπού, ματαιώθηκε λόγω ελλείψεως της απαιτουμένης αυξημένης απαρτίας καθόσον παρέστησαν σε αυτήν μέτοχοι εκπροσωπούντες 2.433.690 ονομαστικές μετοχές.

ΕΛΒΙΕΜΕΚ: Στις 03/05 η Β’ Επαναληπτική Γ.Σ.
Η ΕΛΒΙΕΜΕΚ ανακοινώνει ότι η προγραμματισθείσα για την 18η Απριλίου 2007 συνεδρίαση της Α’’ Επαναληπτικής Έκτακτης Γ.Σ. των μετόχων της Εταιρείας με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης την τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού περί σκοπού, ματαιώθηκε λόγω ελλείψεως της απαιτουμένης αυξημένης απαρτίας καθόσον παρέστησαν σε αυτήν μέτοχοι εκπροσωπούντες 2.433.690 ονομαστικές μετοχές, ήτοι ποσοστό 36,20% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

Προς τούτο και κατόπιν σχετικής αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας η Γενική Συνέλευση των μετόχων θα συνέλθει εκ νέου σε Β’’ Επαναληπτική Συνεδρίαση η οποία ορίστηκε για τις 3 Μαΐου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v