Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΗΛΕΤ: Αισιοδοξία για τα έσοδα από διαφημίσεις

Θετικές προβλέψεις για τα έσοδα από τις διαφημίσεις το 2007 περιλάμβανε η παρουσίαση της Τηλέτυπος που πραγματοποιήθηκε χθες σε αναλυτές. Το α’ τρίμηνο τα έσοδα της εταιρίας από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις ενισχύθηκαν κατά 30%.

ΤΗΛΕΤ: Αισιοδοξία για τα έσοδα από διαφημίσεις
Θετικές προβλέψεις για τα έσοδα από τις διαφημίσεις το 2007 περιλάμβανε η παρουσίαση της Τηλέτυπος που πραγματοποιήθηκε χθες σε αναλυτές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Η εταιρία προέβλεψε διψήφια ετήσια ανάπτυξη των εσόδων της αγοράς από τις διαφημίσεις (10%-15%), λόγω μείωσης των φορολογικών απαιτήσεων για τους διαφημιστές (από το 30% το 2006 στο 5% το 2007 με εξάλειψή τους το 2008) αλλά και των αυξημένων δαπανών για διαφημίσεις από τις τηλεπικοινωνιακές εταιρίες.

Σύμφωνα με την Τηλέτυπος, το α’ τρίμηνο ήταν ιδιαίτερα ισχυρό όσον αφορά στα έσοδα από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις (αύξηση 29,3% για την αγορά και 30% για την Τηλέτυπος).

Για το 2007 η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι θα διατηρήσει μερίδιο 31% της αγοράς, λόγω της αύξησης των ακαθάριστων διαφημιστικών δαπανών.

* Η παρουσίαση της εταιρίας δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη: ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v