Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Bank: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ κατά 434 εκατ. ευρώ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank κατά 434 εκατ. ευρώ, με πλήρη άσκηση των δικαιωμάτων από το ΤΣΜΕΔΕ, ενέκρινε η γενική συνέλευση της τράπεζας. Αναμένεται το χρονοδιάγραμμα της αύξησης.

Attica Bank: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ κατά 434 εκατ. ευρώ
Την έγκριση των μετόχων για να προχωρήσει άμεσα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 434 εκατ. ευρώ, με την πλήρη κάλυψη των δικαιωμάτων από το ΤΣΜΕΔΕ, πήρε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης η διοίκηση της Attica Bank.

Η πρόταση της διοίκησης προς το σώμα των μετόχων ήταν να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ανεξάρτητα από τις συζητήσεις και τις επαφές που γίνονται τους τελευταίους μήνες με ξένα funds και αυτό προκειμένου να θωρακιστεί κεφαλαιακά η τράπεζα.

Σύμφωνα με την πρόταση, το ΤΣΜΕΔΕ το οποίο κατέχει το 51% των μετοχών της Attica Bank, θα καλύψει πλήρως τα δικαιώματά του και εφόσον τα ξένα funds αποφασίσουν να μπουν στην αύξηση –κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί- θα μπορέσουν να το πράξουν κατά τη διάρκεια αυτής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Euro2day.gr είχε παρουσιάσει την πρόταση της διοίκησης σε πρόσφατο δημοσίευμά του.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας η διοίκηση της Attica Bank θα εκδώσει ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών στην οποία θα περιγράφει το χρονοδιάγραμμα της επικείμενης ΑΜΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v