Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Placement του 12,1% των μετοχών του Κλουκίνα

Placement του 12,1% των μετοχών της Ι.Κλουκίνας Ι.Λάππας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα 7 ευρώ. Ειδικότερα, πέρασαν μέσω του Χ.Α. 6 πακέτα που αντιστοιχούσαν σε 2.500.000 μετοχές. Σύμφωνα με πληροφορίες το 12,1% της εισηγμένης εταιρίας Ι.Κλουκίνας Ι.Λάππας κατευθύνθηκε σε 4 ξένους θεσμικούς.

Placement του 12,1% των μετοχών του Κλουκίνα
Placement του 12,1% των μετοχών της Ι.Κλουκίνας Ι.Λάππας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα 7 ευρώ. Ειδικότερα, πέρασαν μέσω του Χ.Α. 6 πακέτα που αντιστοιχούσαν σε 2.500.000 μετοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 12,1% της εισηγμένης εταιρίας Ι.Κλουκίνας Ι.Λάππας κατευθύνθηκε σε 4 ξένους θεσμικούς μέσω της Πειραιώς Sec.

Σημειώνεται ακόμα, ότι η μεταβίβαση του μειοψηφικού πακέτου, κοντά σε ιστορικά υψηλές τιμές, επιβεβαιώνει το σταθερό ενδιαφέρον θεσμικών για την προοπτική ανάπτυξης της εταιρίας.

Όπως είναι γνωστό, η Ι.Κλουκίνας Ι.Λάππας διαθέτει δίκτυο 32 καταστημάτων Mothercare, ένα στο Βουκουρέστι ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς σχεδιάζεται η λειτουργία ενός καταστήματος στο Βελιγράδι και ενός στη Λουμπλιάνα

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρίας προβλέπεται η δημιουργία δικτύου 26 καταστημάτων στις αγορές των Βαλκανίων μέχρι το 2009.

Να σημειωθεί ότι η ελληνική εταιρία έχει την αντιπροσώπευση των σημάτων της Mothercare UK μέχρι το 2027 ενώ από κύκλο εργασιών 56,8 εκατ. ευρώ που εμφάνισε πέρυσι τα 28,5 εκατ. ευρώ αφορούσαν στην εμπορική δραστηριότητα κυρίως από την Mothercare.

Μ.Γ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v