Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μύλοι Λούλη:Σε προχωρημένες συζητήσεις με Chipita για deal στην Ινδία

Η Μύλοι Λούλη αναφέρει μετά από ερώτημα της ΕΚ πως με την Chipita βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για συνεργασία στην Ινδία. Διευκρινίζει όμως ότι οι συζητήσεις και οι επαφές αυτές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε τίποτε συγκεκριμένο.

Μύλοι Λούλη:Σε προχωρημένες συζητήσεις με Chipita για deal στην Ινδία

Με την εταιρεία CHIPITA η ΜΥΛΟΙ Λούλη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να συνεργαστούν στην Ινδία. Οι συζητήσεις και οι επαφές όμως αυτές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε τίποτε συγκεκριμένο, αναφέρει η Μύλοι Λούλη, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του Euro2day.gr

Aναλυτικότερα, απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τα δημοσιεύματα του έντυπου και του ηλεκτρονικού οικονομικού τύπου ανακοινώνει ότι:

Πραγματικά όπως αναφέραμε και στις Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις του Ομίλου και της Εταιρείας για την περίοδο που έληξε την 30ή Σεπτεμβρίου 2014, από τον Ιούλιο του 2014 η Εταιρεία του Ομίλου LOULIS INTERNATIONAL FOODS ENTERPRISES BULGARIA Ltd συμμετέχει με ποσοστό 40% στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας LAFCO LEADER ASIAN FOOD COMPANY Ltd, η οποία με τη σειρά της συμμετέχει με ποσοστό 60% στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας GRINCO HOLDINGS Ltd. Σκοπός της Εταιρείας GRINCO HOLDINGS Ltd. είναι η διερεύνηση, σε πρώτη φάση, επενδυτικών ευκαιριών για τον Όμιλο στην Ινδία και σε δεύτερη φάση η κατασκευή εργοστασίου στην Ινδία.

Με την εταιρεία CHIPITA η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να συνεργαστούν στην Ινδία. Οι συζητήσεις και οι επαφές όμως αυτές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε τίποτε συγκεκριμένο.

Στόχος των συζητήσεων είναι η δημιουργία από κοινού Μύλου στην Ινδία, ο οποίος όπως είναι λογικό θα εξυπηρετεί και την εταιρεία της CHIPITA στην Ινδία. Η επένδυση θα ολοκληρωθεί σε 3 έτη περίπου από την ημέρα έναρξης αυτής και θα κοστίσει περί τα 15 εκατ. €.

Εφόσον υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη και συμφωνία, η Εταιρεία άμεσα θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με τη Χρηματιστηριακή Νομοθεσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v