Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca Cola: Δεν «παγώνει» τις επενδύσεις στην Ελλάδα

"Είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς το μακροοικονομικό και προφανώς και το πολιτικό περιβάλλον παραμένει εύθραυστο και αβέβαιο", υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola, Δημήτρης Λόης. Τόνισε δε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες στην Ελλάδα η εταιρία δεν πρόκειται να παγώσει τις επενδύσεις της.

Coca Cola: Δεν «παγώνει» τις επενδύσεις στην Ελλάδα

Σταθεροποίηση των μεγεθών της τόσο στις παραδοσιακές αγορές όπου δραστηριοποιείται όσο και στις αναπτυσσόμενες βλέπει η διοίκηση της Coca Cola, όπως υπογράμμισε η διοίκηση του ομίλου στο conferernce call μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου. 

Η διοίκηση ευελπιστεί ότι θα περιοριστεί η πτώση που καταγράφεται στη Ρωσία, ενώ βλέπει βελτίωση των τάσεων στην αγορά της Νιγηρίας.  

"Είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς το μακροοικονομικό και προφανώς και το πολιτικό περιβάλλον παραμένει εύθραυστο και αβέβαιο", υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Δημήτρης Λόης. 

Τόνισε δε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες στην Ελλάδα η εταιρία δεν πρόκειται να παγώσει τις επενδύσεις της. "Είμαστε απολύτως δεσμευμένοι", σημείωσε.  

Οι εκτιμήσεις της Coca Cola υποδηλώνουν σταθεροποίηση των όγκων, υπογραμμίζει στο πρωινό της report η Eurobank Equities. 

Η διοίκηση έκανε λόγο για ένα πλήγμα 200 εκατ. ευρώ από τις ισοτιμιακές μεταβολές και χαμήλωσε το guidance για τις ελεύθερες κεφαλαιακές ροές της περιόδου 2013-2015 στο 1,1-1,2 δισ. ευρώ (από 1,3 δισ. ευρώ). 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v