Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Performance: Πιστοποίηση ως VMware Premier Partner

Ως VMware Premier Partner, το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας του προγράμματος συνεργατών της VMware, πιστοποιήθηκε η Performance Technologies, αποτελώντας την πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έχει επιτύχει την αναγνώριση αυτή.

Performance: Πιστοποίηση ως VMware Premier Partner
Η Performance Technologies A.E. ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει πιστοποιηθεί ως VMware Premier Partner, το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας του προγράμματος συνεργατών της VMware (VMware Solution Provider Partner Program).

Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει επιτύχει την αναγνώριση αυτή από τη VMware.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Performance διαθέτει όλες τις τεχνικές πιστοποιήσεις και έχει αποδείξει τις ικανότητές της στην αξιολόγηση, στο σχεδιασμό, στην υλοποίηση, στη διαχείριση και υποστήριξη εικονικών (virtual) περιβαλλόντων. Διαθέτει τεχνογνωσία σε λύσεις VMware server και desktop virtualization, VMware server και desktop virtualization, υπηρεσίες Hybrid cloud, business continuity και disaster recovery, υπηρεσίες Hybrid cloud αλλά και στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών εικονικοποίησης για συγκλίνουσες υποδομές (converged infrastructrures).

Σημειώνεται ότι η Performance Technologies ήταν από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που πρωτοπόρησαν προωθώντας λύσεις βασισμένες σε τεχνολογίες Virtualization. Σε στενή συνεργασία με την VΜware από τις αρχές του 2000, σταδιακά καθιερώθηκε στην Ελλάδα ως ο «ειδικός στο Virtualization», έχοντας σχεδιάσει, εκτελέσει και υποστηρίξει έργα που αξιοποιούν αυτές τις τεχνολογίες σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς δημοσίου, και λειτουργώντας ως έμπιστος σύμβουλος σε θέματα μετασχηματισμού υποδομής με χρήση του virtualization.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v