Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καραμολέγκος: Διαψεύδει για όμιλο Δαυίδ

Σε διάψευση δημοσιεύματος, που κάνει λόγο για ”φιλική προσέγγιση στελεχών του ομίλου Δαυίδ προς την εταιρία Καραμολέγκος”, προχώρησε η εισηγμένη.

Καραμολέγκος: Διαψεύδει για όμιλο Δαυίδ
Σε διάψευση δημοσιεύματος, που κάνει λόγο για ”φιλική προσέγγιση στελεχών του ομίλου Δαυίδ προς την εταιρία Καραμολέγκος”, προχώρησε η εισηγμένη.Όπως τονίζει η εταιρία με ανακοίνωσή της, ”για τρίτη φορά μέσα σε έναν χρόνο είμαστε αναγκασμένοι να διαψεύσουμε κατηγορηματικά ως παντελώς αβάσιμο και αναληθές το εν λόγω δημοσίευμα”.

Αυτού του είδους τα δημοσιεύματα, συνεχίζει η ανακοίνωση της Καραμολέγκος, σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ασάφεια στην αγορά, να βλάψουν την ανεξάρτητη αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας στον κλάδο, να παραπλανήσουν τους συνεργάτες και το επενδυτικό κοινό, προς ίδιον όφελος αυτών οι οποίοι ”οραματίζονται τη δημιουργία ενιαίου μεγάλου σχήματος”.

Για οποιαδήποτε μελλοντική επιχειρηματική κίνηση που αφορά στην εταιρία μας θα υπάρχει άμεση και έγκυρη γνωστοποίηση των προθέσεών μας, σύμφωνα με όσα προβλέπει η χρηματιστηριακή νομοθεσία, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v