Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υalco: Επεκτείνεται στη Βουλγαρία

Σε τελικές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του 49% συναφούς εταιρίας στη Βουλγαρία βρίσκεται η Yalco, προωθώντας έτσι, μετά την Ουγγαρία και τη Ρουμανία, την επέκτασή της στο εξωτερικό. Επιπλέον, εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς δικτύου λιανικής τόσο στη Ρουμανία όσο και στην Τουρκία.

Υalco: Επεκτείνεται στη Βουλγαρία
Σε τελικές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του 49% συναφούς εταιρίας στη Βουλγαρία βρίσκεται η Yalco, προωθώντας έτσι, μετά την Ουγγαρία και τη Ρουμανία, την επέκτασή της στο εξωτερικό.

Μετά την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της εταιρίας Black & Decker για τη Ρουμανία, η διοίκηση της εταιρίας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας με την πολυεθνική και σε νέες αγορές.

Επιπλέον, η εταιρία, που δραστηριοποιείται στη λιανική μέσω της Omnishop στην Ελλάδα, εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς δικτύου λιανικής τόσο στη Ρουμανία όσο και στην Τουρκία.

Αναφορικά με τους ρυθμούς ανάπτυξης για το 2007, ήδη στο πεντάμηνο η μητρική παρουσίαζε αύξηση πωλήσεων 12%, η θυγατρική Omnishop 64%, η θυγατρική Excel άνοδο 65% και η εταιρία παροχής υπηρεσιών Rota αύξηση ύψους 30%.

Πέννυ Κούτρα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v