Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Εξετάζει συνεργασίες στα Εμιράτα

Προς την αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στρέφει το ενδιαφέρον της η Κρι-Κρι. Η διοίκηση της εταιρίας ανιχνεύει σε αυτή τη φάση τις προοπτικές εμπορικών συνεργασιών για τη διάθεση παγωτών και γιαούρτης. Τι δηλώνει στο euro2day.gr ο πρόεδρος της Κρι-Κρι κ. Γ. Τσινάβος για μετοχικές συνεργασίες.

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Εξετάζει συνεργασίες στα Εμιράτα
της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Προς την αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στρέφει το ενδιαφέρον της η Κρι-Κρι. Η διοίκηση της εταιρίας ανιχνεύει σε αυτή τη φάση τις προοπτικές εμπορικών συνεργασιών για τη διάθεση παγωτών και γιαούρτης.

Η επέκταση αυτή εντάσσεται σε μια συνολική στρατηγική της εταιρίας για την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητάς της και την επίτευξη συνεργασιών που θα αυξήσουν τα οικονομικά μεγέθη της.

Όπως είπε στο euro2day.gr ο πρόεδρος της Κρι-Κρι κ. Γ. Τσινάβος, η προσπάθεια για τη διείσδυση στην αγορά των Αραβικών Εμιράτων είναι ακόμη στην αρχή της. Ξεκίνησε από φέτος και σε αυτή τη φάση γίνονται επαφές και συζητήσεις για την αναζήτηση εμπορικών συνεργασιών, στο μοντέλο που έχει γίνει και σε άλλες αγορές, όπως για παράδειγμα στην Ιταλία.

Ο κ. Τσινάβος διευκρίνισε ότι η εταιρία έχει επιλέξει σταθερά και αμετακίνητα την αυτόνομη ανάπτυξή της και δεν τίθεται σε καμία περίπτωση ενδεχόμενο εκχώρησης μετοχικού ποσοστού της εισηγμένης.

”Αντίθετα, μας ενδιαφέρουν οι προϊοντικές συνεργασίες, όπως κάναμε και με την ΙΟΝ”, τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση, έγινε γνωστό ότι η εταιρία θα προβεί σε ανακοινώσεις όταν θα έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες συνεργασίες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v