Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΛΜ:Διπλό χτύπημα σε παιχνίδια & γυναικείο ένδυμα

Διπλό χτύπημα στους κλάδους των παιχνιδιών και της ένδυσης ετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κλουκίνας-Λάππας. Η εταιρία αναμένεται να αναλάβει την αντιπροσωπεία των Early Learning Center, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για την αντιπροσώπευση της αγγλικής αλυσίδας ένδυσης Topshop.

ΚΛΜ:Διπλό χτύπημα σε παιχνίδια & γυναικείο ένδυμα
της Πέννυς Κούτρα

Διπλό χτύπημα στους κλάδους των παιχνιδιών και της ένδυσης ετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κλουκίνας-Λάππας καθώς συζητά την ανάληψη αντιπροσώπευσης της αγγλικής αλυσίδας ένδυσης Topshop και της αλυσίδας παροχής υπηρεσιών εκμάθησης Early Learning Center.

Ειδικότερα, η βρετανική αλυσίδα ένδυσης Topshop αποτελεί μέλος του Arcadia Group, του μεγαλύτερου λιανεμπόρου ένδυσης της Μεγάλης Βρετανίας.

Η αλυσίδα, με παρουσία σε 30 χώρες πέραν της Μεγάλης Βρετανίας, αποτελεί ένα λιανικό concept, που προσομοιάζει με τη σουηδική H&M, η οποία εισήλθε πρόσφατα αυτόνομα στην ελληνική αγορά, και υπηρετεί την πρόταση της ”φθηνής και γρήγορης” μόδας, η οποία δείχνει να κυριαρχεί διεθνώς.

Σημειώνεται πως o όμιλος Arcadia, πέεκτός από την Topshop, διαθέτει ακόμη έξι επώνυμα brands και ισάριθμες αλυσίδες ένδυσης και διαχειρίζεται συνολικά 2.000 καταστήματα ανά την υφήλιο.

Παράλληλα, η εταιρία Κλουκίνας-Λάππας αναμένεται να αναλάβει και την αντιπροσωπεία των Early Learning Center κατ’ αρχάς για την Ελλάδα, μια και η μητρική προσφάτως εξαγοράστηκε από τη Mothercare, συνεργάτη της Kλουκίνας-Λάππας.

Πρόκειται για εταιρία παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης παιδιών, η οποία προσφέρει υψηλά περιθώρια κέρδους και κινείται στην υψηλή τιμολογιακή κατηγορία. Δεδομένου του δικτύου Mothercare, το οποίο εμπορεύεται ευρεία γκάμα βρεφικών και παιδικών ειδών, η εταιρία, αναμένεται να εκμεταλλευτεί τις εύλογες συνέργιες, εντάσσοντας το concept της Early Learning Center στο δίκτυό της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v