Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΛΜ: Επιβεβαιώνει επαφές με αλυσίδες λιανικής

Η εταιρία συζητά με διάφορες αλυσίδες λιανικής την ανάληψη αντιπροσωπειών, επισημαίνει η διοίκηση της Κλουκίνας - Λάππας σε απάντηση της από 31/05/2007 επιστολή του Χρηματιστηρίου Αθηνών, επιβεβαιώνοντας πρωινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

ΚΛΜ: Επιβεβαιώνει επαφές με αλυσίδες λιανικής
Η εταιρία συζητά με διάφορες αλυσίδες λιανικής την ανάληψη αντιπροσωπειών, επισημαίνει η διοίκηση της Κλουκίνας- Λάππας, επιβεβαιώνοντας πρωινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Ειδικότερα, σε απάντηση της από 31/05/2007 επιστολής του ΧΑ, που σχολιάζει το δημοσίευμα του euro2day.gr ”ΚΛΜ: Διπλό χτύπημα σε παιχνίδια & γυναικείο ένδυμα”, επισημαίνει, ότι στο στάδιο αυτό δεν μπορεί να υπάρξει καμία εκτίμηση για την έκβασή τους, ενώ για την αλυσίδα Early Learning Center η εταιρία δεν συζητά την ανάληψη αντιπροσώπευσης για την Ελλάδα.

Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη, οποιασδήποτε μορφής, η εταιρία υπόσχεται θα προχωρήσει στις, σύμφωνα με το νόμο και τον κανονισμό του χρηματιστηρίου, ανακοινώσεις προς ενημέρωση των αρμοδίων αρχών και του επενδυτικού κοινού.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδιδε το πρωί το euro2day, η Κλουκίνας-Λάππας συζητά την ανάληψη αντιπροσώπευσης της αγγλικής αλυσίδας ένδυσης Topshop και της αλυσίδας παροχής υπηρεσιών εκμάθησης Early Learning Center.

Ειδικότερα, η βρετανική αλυσίδα ένδυσης Topshop αποτελεί μέλος του Arcadia Group, του μεγαλύτερου λιανεμπόρου ένδυσης της Μεγάλης Βρετανίας.

Η αλυσίδα, με παρουσία σε 30 χώρες πέραν της Μεγάλης Βρετανίας, αποτελεί ένα λιανικό concept, που προσομοιάζει με τη σουηδική H&M, η οποία εισήλθε πρόσφατα αυτόνομα στην ελληνική αγορά, και υπηρετεί την πρόταση της ”φθηνής και γρήγορης” μόδας, η οποία δείχνει να κυριαρχεί διεθνώς.

Σημειώνεται πως o όμιλος Arcadia, πέεκτός από την Topshop, διαθέτει ακόμη έξι επώνυμα brands και ισάριθμες αλυσίδες ένδυσης και διαχειρίζεται συνολικά 2.000 καταστήματα ανά την υφήλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v