Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελγέκα: Σύμβαση συνεργασίας με την Meliterra

Σύμβαση συνεργασίας με ημερομηνία 29/05/2007 με την ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία APIPHARM I. ΜΑΓΓΑΝΑ & ΣΙΑ Ε.Ε., η οποία ήδη έχει μετονομαστεί σε MELITERRA, με αντικείμενο την αποκλειστική ανάθεση στην MELITERRA της παραγωγής προϊόντων μελιού και την εμπορία και διανομή αυτών από την Ελγέκα, υπέγραψε η διοίκηση της Ελγέκα.

Ελγέκα: Σύμβαση συνεργασίας με την Meliterra
Σύμβαση συνεργασίας με ημερομηνία 29/05/2007 με την ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία APIPHARM I. ΜΑΓΓΑΝΑ & ΣΙΑ Ε.Ε., η οποία ήδη έχει μετονομαστεί σε Meliterra, με αντικείμενο την αποκλειστική ανάθεση στην Meliterra της παραγωγής προϊόντων μελιού και την εμπορία και διανομή αυτών από την Ελγέκα, υπέγραψε η διοίκηση της Ελγέκα.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριετής, ήτοι από 01/06/2007 έως 30/05/2010 (αρχική διάρκεια) με δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμη κάθε φορά έτος.

Η εταιρία Meliterra είναι εταιρία παραγωγής μελιού και εδρεύει στους Αγ. Αναργύρους Αττικής. Τα προϊόντα μελιού που θα παράγονται θα έχουν τη φίρμα ”ΜΕΛΙΣΤΟ” και θα είναι τα εξής: Μέλι Εκλεκτό, Μέλι Ανθέων, Μέλι Πορτοκαλιάς, Μέλι Πεύκου, Μέλι Θυμαρίσιο και Μέλι Special Επιλεγμένο.

Επίσης, οι δυο εταιρίες υπέγραψαν μεταξύ τους την ίδια ημερομηνία σύμβαση συνιδιοκτησίας των εμπορικών σημάτων ΜΕΛΙΣΤΟ και ΜΕLISTO, στο όνομα των οποίων θα ανήκουν από κοινού κατ’ ιδανικά μερίδια κατά ποσοστό 70% στην Ελγέκα και σε ποσοστό 30% στην εταιρία Meliterra.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v