Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έξι νέα πρατήρια εντάχθηκαν στο δίκτυο της Revoil

Η Revoil πρώτη πανελλαδικά, ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της και τους ποσοστικούς ελέγχους.

Έξι νέα πρατήρια εντάχθηκαν στο δίκτυο της Revoil

Η Εταιρεία Εμπορίας Πετρελαιοειδών Revoil στα πλαίσια της διεύρυνσης του δικτύου πωλήσεών της γνωστοποιεί ότι έξι νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της συνεχίζοντας σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Φυτείες Ξηρομέρου στο Αγρίνιο του νομού Αιτωλοακαρνανίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κυρίας Μακρυπίδη Μ. Αλεξάνδρας.

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στο Δοξάτο του νομού Δράμας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κυρίας Μαύρου Μαργαρίτας.

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στη διεύθυνση 3ο χλμ. Περιφερειακής Οδού Καρδιτσομαγούλας στο νομό Καρδίτσας και λειτουργεί υπό την επωνυμία Τσιοπούλου Αρετή (υποκατάστημα 2).

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στη διεύθυνση Νικολάου Πλαστήρα 98 - 100 στους Αγίους Αναργύρους του νομού Αττικής και λειτουργεί υπό την επωνυμία Thermkin Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Ελευθερίας 4 στην περιοχή Καναλάκι του νομού Πρέβεζας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Πάντα Δημήτριου.

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Αμισιανά του νομού Καβάλας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Κεφάλα Πολυχρόνη.

Η REVOIL πρώτη πανελλαδικά, ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της και τους ποσοστικούς ελέγχους.

Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.

Επίσης οι οδηγοί προμηθεύονται τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων προδιαγραφών όπως αυτές καθορίζονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς και τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

Τέλος η Εταιρεία ανακοινώνει ότι η 100% θυγατρική της ΑΡΙΣΤΟΝ Ε.Ε.Π.Ν προχώρησε σε νέα ναύλωση του φορτηγού πλοίου της BLUE BALANCE με διάρκεια ναύλωσης τρείς μήνες το λιγότερο με πέντε μήνες το περισσότερο και ημερήσιο έσοδο 6.750 δολάρια ΗΠΑ. Το πλοίο έχει παραδοθεί στους ναυλωτές του την εταιρεία General Shipping Services Ltd.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v