Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: Ημερίδα για την ακριβή απεικονιστική διάγνωση

Το Ιασώ διοργανώνει το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 10.00, επιστημονική ημερίδα με θέμα «Post Processing Imaging για την ακριβή απεικονιστική διάγνωση».

Ιασώ: Ημερίδα για την ακριβή απεικονιστική διάγνωση

Το τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων της Γενικής, Γυναικολογικής και Μαιευτικής Κλινικής Ιασώ διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Post Processing Imaging για την ακριβή απεικονιστική διάγνωση», το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ιατρών που ασχολούνται με την παθολογία του μαστού. Στο πλαίσιο αυτό διακεκριμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν θέματα που αφορούν στη σημαντικότητα αξιολόγησης της απεικόνισης του μαστού.

Ομιλητές θα είναι οι κ. Dr Αβραάμ Γκιάτας, Καθηγητής 'The University of Texas', Διευθυντής Απεικονιστικού Τομέα Ιασώ και Επιστημονικός Υπεύθυνος της ημερίδας, Χαράλαμπος Μπούγιας, Τεχνολόγος Ακτινολόγος, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Επιστημονικός Συνεργάτης της GTS και Αλεξάνδρα Χρήστου, Ακτινοδιαγνωστής.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της κλινικής Ιασώ, Λεωφ. Κηφισίας 37-39 στο Μαρούσι.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαρίζα Καμηλάρη, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου Ιασώ – Τμήμα Συνεδρίων & Εκδηλώσεων, τηλ.: 210 638 3949, e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v