Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΛΜ: Επέκταση συνεργασίας με αλυσίδα Kου-Κου

Διεύρυνση της συνεργασίας με τη δεύτερη σε μέγεθος εγχώρια αλυσίδα του κλάδου παιχνιδιών και βρεφικών ειδών εταιρία Κου-Κου προωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κλουκίνας-Λάππας μέσω της Mothercare. Ειδικότερα, το μοντέλο συνεργασίας shop in a shop αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω.

ΚΛΜ: Επέκταση συνεργασίας με αλυσίδα Kου-Κου
της Πέννυς Κούτρα

Διεύρυνση της συνεργασίας της με τη δεύτερη σε μέγεθος εγχώρια αλυσίδα του κλάδου παιχνιδιών και βρεφικών ειδών εταιρία Κου-Κου προωθεί σύμφωνα με πληροφορίες η αλυσίδα βρεφικών και παιδικών ειδών ένδυσης Mothercare, η οποία αναπτύσσεται από την εισηγμένη Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας.

Ήδη σήμερα τα δύο μέρη συνεργάζονται, καθώς εντός του δικτύου της αλυσίδας Κου-Κου, το οποίο αριθμεί συνολικά 28 καταστήματα και εκτείνεται από την Ορεστιάδα έως την Πάτρα, λειτουργούν 10 shop in a shop της Mothercare, εξυπηρετώντας αφενός τον εμπλουτισμό του προϊοντικού μίγματος της Κου-Κου, αφετέρου προσφέροντας στη Mothercare προβεβλημένη θέση σε ένα εξιδεικευμένο δίκτυο.

Έτσι, το συγκεκριμένο μοντέλο συνεργασίας αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω, εντάσσοντας shop in a shop της Mothercare στα μεγάλου εμβαδού καταστήματα της Κου-Κου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Κου-Κου, στο δίκτυό της αναμένεται να προστεθούν άμεσα δύο νέα καταστήματα στα Τρίκαλα (εμβαδού 1.100 τ.μ.) και στη Χίο (εμβαδού 600 τ.μ.) ενώ ήδη οι πωλήσεις αυξάνονται κατά 26% στο πρώτο πεντάμηνο της χρήσης.

Σύμφωνα δε με τις προβλέψεις, ο κύκλος εργασιών το 2007 θα διαμορφωθεί στα 27 εκατ. ευρώ από 23 εκατ. ευρώ το 2006, ενώ τα κέρδη EBITDA εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 2,5 εκατ. ευρώ από 1,6 εκατ. ευρώ το 2006, σημειώνοντας σημαντική βελτίωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v