Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio Visual: Στις 29/6 η απόφαση για ΑΜΚ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου, τη διανομή μερίσματος αλλά και την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους έως 10 εκατ. ευρώ, καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ άλλων, οι μέτοχοι της Audio Visual, στην ετήσια γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 29/6/07.

Audio Visual: Στις 29/6 η απόφαση για ΑΜΚ
Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου, τη διανομή μερίσματος αλλά και την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους έως 10 εκατ. ευρώ, καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ άλλων, οι μέτοχοι της Audio Visual, στην ετήσια γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 29/6/07.

Αναλυτικότερα, στη γ.σ. θα συζητηθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και η έκδοση νέων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου.

Η λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση ή μη του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και σε περίπτωση κατάργησης δικαιώματος, του τρόπου διάθεσης των νέων μετοχών.

Ακόμα θα συζητηθεί ο καθορισμός της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Επιπλέον η γ.σ. θα εγκρίνει τη διανομή μερίσματος χρήσης 2006 προς τους μετόχους της εταιρίας, αλλά και την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους έως 10 εκατ. ευρώ για αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανείων.

Τέλος, θέμα προς έγκριση είναι η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για συμμετοχή της εταιρίας σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα ποσού 2.225.515,05 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v