Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Yalco: Ενέργειες για ρύθμιση τραπεζικού δανεισμού

Στην αναδιάρθρωση των ληξιπρόθεσμων τραπεζικών της υποχρεώσεων ώστε να καταστούν ενήμερες και στη βελτίωση των μεγεθών της επικεντρώνεται η Yalco για έξοδο των μετοχών της από την Κατηγορία Επιτήρησης.

Yalco: Ενέργειες για ρύθμιση τραπεζικού δανεισμού
Η εταιρία Yalco γνωστοποιεί ότι συνεχίζει τις προσπάθειές της για αναδιάρθρωση των ληξιπρόθεσμων τραπεζικών της υποχρεώσεις και μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους με στόχο την έξοδο των μετοχών της από την Κατηγορία Επιτήρησης.

Όπως σημειώνει, κατά την τελευταία τριετία και λόγω των μέτρων που έλαβε η εταιρία, τα αποτελέσματα παρουσιάζουν διαχρονική βελτίωση.

Επιπλέον, ήδη, έχει διαμορφωθεί σε συνεργασία με τις πιστώτριες τράπεζες πλάνο αναδιοργάνωσης του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού, στο οποίο προβλέπεται και η ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης της εταιρίας.

Σύμφωνα με την εταιρία, στους επόμενους μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η προαναφερόμενη συμφωνία αναδιάρθρωσης η οποία θα καταστήσει ενήμερες όλες τις υφιστάμενες ληξιπρόθεσμες τραπεζικές υποχρεώσεις περιορίζοντας ταυτόχρονα και σημαντικά το χρηματοοικονομικό κόστος της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές της, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και αρνητικών αποτελεσμάτων, με απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. κατά τη συνεδρίαση της 07ης.04.2011 εντάχθηκαν στην κατηγορία επιτήρησης από την Παρασκευή 08.04.2011.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v