Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος: Γ.Σ. στις 24/4 για επιστροφή κεφαλαίου

Την επιστροφή κεφαλαίου και την πώληση θυγατρικής εταιρίας καλείται να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της Πετρόπουλος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου.

Πετρόπουλος: Γ.Σ. στις 24/4 για επιστροφή κεφαλαίου
Η εταιρία Πετρόπουλος συγκαλεί τακτική γενική συνέλευση την Παρασκευή 24/4/2015 και ώρα 12.00 στα γραφεία της, στην Ιερά Οδό 96, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα της Ημερήσιας Διατάξεως:

1.Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων για χρήση 1.1.14 - 31.12.14και των επ' αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής τιμής της μετοχής. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου στους μετόχους με καταβολή μετρητών.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.

4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τις ανωτέρω οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της χρήσης 2014

5. Έγκριση αμοιβών που χορηγήθηκαν και θα χορηγηθούν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τους ελέγχους της χρήσης 2015 και καθορισμός της αμοιβής τους.

7. Πώληση Θυγατρικής

8. Χορήγηση άδειας κατ΄ άρθρο 23 παρ.1 του Κ.Ν.2190/20 όπως ισχύει, στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στους Γενικούς Διευθυντές και στους Διευθυντές της εταιρίας, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση θυγατρικών ή συγγενών εταιρειών της εταιρίας και κατ' επέκταση του ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος.

9. Διάφορα Θέματα και ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v