Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λαζαρίδης: Μέρισμα 0,025 ευρώ, αποκοπή 26/6

Tη διανομή μερίσματος συνολικού ποσού 395.120,00 ευρώ που αντιστοιχεί σε μέρισμα 0,025 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2006, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γ.σ. της εταιρίας Κτήμα Λαζαρίδη που συνήλθε σήμερα 15 Ιουνίου με απαρτία 79,28%.

Λαζαρίδης: Μέρισμα 0,025 ευρώ, αποκοπή 26/6
Tη διανομή μερίσματος συνολικού ποσού 395.120,00 ευρώ που αντιστοιχεί σε μέρισμα 0,025 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2006, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γ.σ. της εταιρίας Κτήμα Λαζαρίδη που συνήλθε σήμερα 15 Ιουνίου με απαρτία 79,28%.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρίας με την λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ την Δευτέρα 25/06/2007. Από την Τρίτη 26/06/2007 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα για μέρισμα χρήσης 2006. Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος αποφασίστηκε η 03/07/2007.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε και εξέλεξε ομόφωνα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την επόμενη πενταετία τους κάτωθι: 1. Κων/νος Λαζαρίδης - Εκτελεστικό Μέλος. 2.Ιουλία συζ. Κων.Λαζαρίδη - Εκτελεστικό Μέλος. 3. Γεώργιος Ζάχαρης - Εκτελεστικό Μέλος. 4. Ιωάννης Οξυζίδης - Εκτελεστικό Μέλος. 5. Ανδρέας Ματθίδης - Εκτελεστικό Μέλος. 6. Δημήτριος Γιαηλίδης - Μη Εκτελεστικό Μέλος. 7. Αθανάσιος Ντινάκης - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος. 8. Γεώργιος Χαρίσκου - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.

Η εταιρία ανακοινώνει ότι:

Α) η οινοποιητική μονάδα παραγωγής οίνων από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας στο Καπανδρίτι Αττικής λειτουργεί πλήρως, στην οποία παράγονται οίνοι με την ονομασία ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ.

Β) Έχουν τεθεί σε πλήρη λειτουργία οι χώροι εστίασης και διοργάνωσης κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων και συνεδρίων στο Καπανδρίτι Αττικής. Μέχρι σήμερα έχει διοργανωθεί πλήθος εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις στο Καπανδρίτι Αττικής με πολύ θετικά αποτελέσματα, σημειώνεται έντονη επισκεψιμότητα και παρουσιάζεται συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον από ημεδαπούς και αλλοδαπούς φορείς και ιδιώτες για την διοργάνωση εκδηλώσεων τόσο εταιρικών όσο και κοινωνικών.

Στη συνέχεια συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

1. Κων/νος Λαζαρίδης, Πρόεδρος του Δ.Σ & Δ/νων Σύμβουλος (εκτελεστικό).

2. Ιουλία συζ. Κων.Λαζαρίδη, Αντ/δρος του Δ.Σ & Δ/νων Σύμβουλος (εκτελεστικό).

3. Γεώργιος Ζάχαρης, Δ/νων Σύμβουλος (εκτελεστικό).

4. Ιωάννης Οξυζίδης, Μέλος του Δ.Σ (εκτελεστικό).

5. Ανδρέας Ματθίδης, Μέλος του Δ.Σ (εκτελεστικό).

6. Δημήτριος Γιαηλίδης, Μέλος του Δ.Σ (μη εκτελεστικό).

7. Ντινάκης Αθανάσιος, Μέλος του Δ.Σ (μη εκτελεστικό - ανεξάρτητο).

8. Γεώργιος Χαρίσκου, Μέλος του Δ.Σ (μη εκτελεστικό - ανεξάρτητο).

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής.

Τέλος, γνωστοποιήθηκε ότι σε αντικατάσταση του κ. Κων/νου Κογκαλίδη αναλαμβάνει πλέον ως Υπεύθυνος Οικονομικών Υπηρεσιών ο κ. Παναγιώτης Κογκαλίδης, Πτυχιούχος Α.Σ.Ο.Ε τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχ/σεων, κάτοχος πτυχίου Μ.Β.Α. από το Indiana University, Kelley School of Business Bloomington USA ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επίβλεψη και υποστήριξη Ανωνύμων Εταιριών με μετοχές εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v