Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Μέρισμα 0,09 ευρώ - αποκοπή 2/7

Τη διανομή μερίσματος 0,09 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2006, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της Byte, που συνήλθε σήμερα με απαρτία 70,86%.

Byte: Μέρισμα 0,09 ευρώ - αποκοπή 2/7
Τη διανομή μερίσματος 0,09 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2006, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της Byte, που συνήλθε σήμερα με απαρτία 70,86%.

Δικαιούχοι του ανωτέρω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά την λήξη της συνεδριάσεως του Χ.Α. την 29/06/2007.

Από την 02/07/2007 οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς δικαίωμα απολήψεως μερίσματος για την χρήση 2006. Ημερομηνία ενάρξεως διανομής μερίσματος ορίζεται η 10/07/2007. Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει από την Eurobank.

Επίσης, εγκρίθηκε η διάθεση εκ του υπολοίπου κερδών εις νέον ποσού 678.809 ευρώ ως φορολογημένου αποθεματικού για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής της εταιρίας στο εγκριθέν επενδυτικό πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του προς τους μετόχους ο κ. Σπύρος Βυζάντιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Byte, πραγματοποίησε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της εταιρίας κατά το προηγούμενο έτος και επεσήμανε: ”Το 2006 υπήρξε μια πολύ σημαντική χρονιά για την εταιρία μας. Με μεθοδική δουλειά και προσήλωση στους στρατηγικούς μας στόχους εφαρμόσαμε με επιτυχία το επιχειρησιακό μας πλάνο και πετύχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ειδικότερα, διευρύναμε την πελατειακή μας βάση στον ιδιωτικό τομέα, ενώ παράλληλα ενισχύσαμε την παρουσία μας και στο χώρο του δημοσίου με την ανάληψη και την υλοποίηση μιας σειράς σημαντικών έργων, από τα οποία ξεχωρίζουν το Υποέργο ΙΙ του Police On Line για την Ελληνική Αστυνομία και το Disaster Recovery για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ.

Ταυτόχρονα, εμπλουτίσαμε το χαρτοφυλάκιο τεχνολογικών λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε και επεκτείναμε τις στρατηγικές μας συμμαχίες και συνεργασίες.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σταθώ στην έναρξη της συνεργασίας μας με τη Google τον Οκτώβριο του 2006 για την διάθεση των λύσεων Google Enterprise, γεγονός που συνέβαλε αποφασιστικά στην ενίσχυση της παρουσίας μας και εκτός Ελλάδας σε χώρες όπως η Αίγυπτος, η Βουλγαρία και η Τουρκία.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσω τα ιδιαίτερα θετικά οικονομικά αποτελέσματα που κατέγραψε η Byte για τη χρήση του 2006, βελτιώνοντας την κερδοφορία της κατά 35,44% σε ετήσια βάση και καταδεικνύοντας την τροχιά δυναμικής ανάπτυξης που διέπει τη δραστηριότητά της”, κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v