Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Revoil: Σκέψεις για πώληση της θυγατρικής ναυτιλιακής

Η γενική συνέλευση της εισηγμένης ενέκρινε την πιθανότητα πώλησης της θυγατρικής σε τρίτους, ή και σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου, έναντι τιμήματος που θα οριστεί από ελεγκτικό οίκο.

Revoil: Σκέψεις για πώληση της θυγατρικής ναυτιλιακής

Tην πώληση της θυγατρικής ναυτιλιακής εταιρίας Άριστον λόγω των ζημιογόνων αποτελεσμάτων της εξετάζει η διοίκηση της Revoil, με αποτέλεσμα να ενημερώσει σχετικά τη σημερινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων.

«Η πώληση δεν έχει ακόμη αποφασιστεί από το διοικητικό συμβούλιο και μάλιστα αυτό το θέμα μας είχε απασχολήσει και προ διετίας χωρίς τελικά να εκποιήσουμε την εταιρία», σημείωσε ο πρόεδρος της Revoil Ευάγγελος Ρούσσος.

Πάντως η γενική συνέλευση ενέκρινε την πιθανότητα πώλησης της θυγατρικής Άριστον σε τρίτους, ή και σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου, έναντι τιμήματος που -σε περίπτωση που προκύψει πώληση- θα οριστεί από τον ελεγκτικό οίκο Moore Stephens.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της εταιρίας, η διοίκηση της Revoil αναφέρθηκε σε ένα σαφώς ανοδικό πρώτο τρίμηνο με τη βοήθεια τόσο των προσπαθειών της επιχείρησης όσο και της βελτίωσης της αγοράς που ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2014.

«Ευελπιστούμε ότι το 2015 θα αναστρέψουμε το ζημιογόνο αποτέλεσμα και θα περάσουμε σε κερδοφορία, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συμφωνία της Ελλάδας με την Ευρώπη και ότι δεν θα παρατηρηθεί κάποια ανεπιθύμητη εξέλιξη στην ελληνική οικονομία», κατέληξε ο πρόεδρος της εισηγμένης Ε. Ρούσσος.

Στέφανος Kοτζαμάνης [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v