Lavisoft: Σύμβαση με EMC για το σύστημα Ermis ERP

Η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία EMC AE, θυγατρική εταιρεία της ΕΑΒ, που έχει ως αντικείμενο εργασιών την Πιστοποίηση Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας Σήματος. Σύμφωνα με τη σύμβαση, η LAVISOFT θα αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος Ermis ERP.

Lavisoft: Σύμβαση με EMC για το σύστημα Ermis ERP
Η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία EMC AE, θυγατρική εταιρεία της ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ΑΕ), που έχει ως αντικείμενο εργασιών την Πιστοποίηση Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας Σήματος. Σύμφωνα με τη σύμβαση, η LAVISOFT θα αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος Ermis ERP.

Το ERMIS ERP (σύστημα διαχείρισης εταιρικών πόρων) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη Διοίκηση κάθε Εταιρείας ή Οργανισμού.

Με τη βοήθεια του ERMIS ERP κάθε επιχείρηση ή οργανισμός επιτυγχάνει:

- Αύξηση της παραγωγικότητας στο σύνολο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων

- Εξοικονόμηση χρόνου

- Έλεγχο της ροής των διαδικασιών

- Μείωση κόστους

- Αξιόπιστη πληροφόρηση της Διοίκησης

Tο ERP ERMIS της LAVISOFT, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, δημιουργήθηκε με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών λειτουργίας μιας σύγχρονης επιχείρησης όσο μεγάλη και αν είναι αυτή. Το σύστημα είναι απλό στην υλοποίηση και με χαμηλό κόστος εκπαίδευσης και προσαρμογής για τον τελικό χρήστη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v