Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΣΙΔΜΑ

Η γενική συνέλευση της εταιρίας που συνήλθε την Παρασκευή 22/5 εξέλεξε το νέο διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, ενώ ενέκρινε την τροποποίηση του χρόνου αποπληρωμής ομολογιακού δανείου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΣΙΔΜΑ

Την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου, καθώς και την τροποποίηση των όρων της από 9/9/2008 σύμβασης ομολογιακού δανείου με την HSBC Bank για τον χρόνο αποπληρωμής αλλά και τη παροχή πρόσθετων εξασφαλίσεων για το ομολογιακό ενέκρινε η Γ.Σ. της ΣΙΔΜΑ που πραγματοποιήθηκε στις 22/5/2015, με απαρτία 76,91%.

Ειδικότερα, η Γ.Σ. εξέλεξε με πλειοψηφία 100% των παρισταμένων και εκπροσωπούμενων μετόχων (7.690.622 ψήφοι) τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου με θητεία 1 έτους. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ., όπως αυτό συγκροτήθηκε σε σώμα, είναι η παρακάτω:

1. Μαρσέλ Αμαρίλιο - Πρόεδρος Μη Εκτελεστικό Μέλος
2. Νικόλαος Μαρίου - Αντιπρόεδρος Εκτελεστικό Μέλος
3. Δανιήλ Μπεναρδούτ – Διευθύνων Σύμβουλος Εκτελεστικό Μέλος
4. Ευστράτιος Θωμαδάκης- Εκτελεστικό Μέλος
5. Κωνσταντίνος Καρώνης - Μη Εκτελεστικό Μέλος
6. Ηλίας Μωϋσής - Εκτελεστικό Μέλος
7. Χαϊμ Ναχμίας – Μη Εκτελεστικό Μέλος
8. Γεώργιος Κατσαρός - Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος
9. Αβραάμ Μωϋσής - Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος

Η θητεία των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου αρχίζει από τη επόμενη της εκλογής τους και λήγει την ημέρα σύγκλησης της τακτικής γενικής συνέλευσης του 2016.Από τα παραπάνω μέλη οι κ. Γεώργιος Κατσαρός και Αβραάμ Μωυσής εξελέγησαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του νέου Δ.Σ.

Επιπλέον, όρισε ως μέλη της επιτροπής ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008 τους κάτωθι:
1) Μαρσέλ Αμαρίλιο - Μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
2) Χαϊμ Ναχμίας - Μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. και
3) Γεώργιος Κατσαρός - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

Τέλος, ενέκρινε την τροποποίηση των όρων της από 09/09/2008 σύμβασης του ομολογιακού δανείου με την HSBC Bank που αφορά τον χρόνο αποπληρωμής του δανείου, καθώς και την παροχή πρόσθετων εξασφαλίσεων για το ομολογιακό δάνειο των 49.000.000 ευρώ εκδόσεως της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v