Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audiovisual: Private placement 1,4 εκατ. μετοχών

Σε private placement 1.400.000 μετοχών σε ξένους και εγχώριους θεσμικούς επενδυτές προχωρά η Audiovisual. Η ανταπόκριση από πλευράς εγχώριων και ξένων θεσμικών είναι ικανοποιητική και σύμφωνα με πληροφορίες η κάλυψη της διάθεσης θα έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί αύριο ή το αργότερα μεθαύριο.

Audiovisual: Private placement 1,4 εκατ. μετοχών
του Χρ. Κίτσιου

Σε private placement 1.400.000 μετοχών (8,82% του μετοχικού της κεφαλαίου) σε ξένους και εγχώριους θεσμικούς επενδυτές προχωρά η Audiovisual, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα το Euro2day.

Ειδικότερα η γενική συνέλευση των μετόχων της Audiovisual αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, με την έκδοση 1.400.000 νέων ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,70 ευρώ και τιμή διάθεσης τα 4,80 ευρώ ανά μετοχή.

Το σώμα των μετόχων ενέκρινε την πρόταση της διοίκησης για διάθεση των 1,4 εκατ. μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και με ιδιωτική τοποθέτηση υπέρ ειδικών επενδυτών.

Παρ’ ότι τυπικά η διάθεση θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μετά την απαραίτητη έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η διερεύνηση του ενδιαφέροντος θεσμικών χαρτοφυλακίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχει ξεκινήσει με σύμβουλο την EFG Eurobank.

Η ανταπόκριση από πλευράς εγχώριων και ξένων θεσμικών είναι ικανοποιητική και σύμφωνα με πληροφορίες η κάλυψη της διάθεσης θα έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί αύριο ή το αργότερα μεθαύριο.

Τα έσοδα από το private placement ύψους 6,7 εκατ. ευρώ θα χρησιμοποιηθούν για την μείωση δανεισμού της Audiovisual.

Σημειώνεται ότι η τακτική γενική συνέλευση ενέκρινε και την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους ως 10 εκατ ευρώ για αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανείων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v