Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σελόντα: Μεταβολές στα ποσοστά μετόχων μετά την αύξηση κεφαλαίου

Τις μεταβολές στα ποσοστά των Hydra Estate, Marven Enterprises Company, Eurobank, Ιωάννη Στεφανή και Γεώργιο Γρυπιώτη στη Σελόντα ανακοίνωσε η εταιρεία.

Σελόντα: Μεταβολές στα ποσοστά μετόχων μετά την αύξηση κεφαλαίου

Η Σελόντα γνωστοποίησε τις μεταβολές στα ποσοστά μετόχων λόγω πίστωσης των νέων μετοχών από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση τραπεζικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά:

Η HYDRA ESTATE INC, την 29/05/2105, λόγω πίστωσης των νέων μετοχών από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση τραπεζικών υποχρεώσεων, κατέρχεται του όριο του 5% των δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρία. Ειδικότερα η HYDRA ESTATE INC κατέχει πλέον άμεσα ποσοστό μικρότερο του 5% επί των δικαιωμάτων ψήφου ενώ πριν την εν λόγω μεταβολή κατείχε άμεσα 4.675.627 δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία (ήτοι ποσοστό 12.90% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου).

Επιπλέον, το άμεσο και έμμεσο ποσοστό του Ιωάννη Στεφανή κατέρχεται πλέον του ποσοστό 5% των δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία. Ειδικότερα, άμεσα ο ίδιος κος Ιωάννης Στεφανής και έμμεσα μέσω της HYDRA ESTATE INC, κατέχει πλέον ποσοστό μικρότερο του 5% δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία ενώ πριν την εν λόγω μεταβολή κατείχε άμεσα και έμμεσα 5.298.628 δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία ,ήτοι ποσοστό 14,62% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου.

Ο κος Γεώργιος Γρυπιώτης, την 29/05/2105, λόγω πίστωσης των νέων μετοχών από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση τραπεζικών υποχρεώσεων, κατέρχεται του όριο 5% των δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρία. Ειδικότερα ο κος Γρυπιώτης κατέχει πλέον άμεσα ποσοστό μικρότερο του 5% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου, ενώ πριν την εν λόγω μεταβολή κατείχε άμεσα δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία με ποσοστό 13,03% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου.

Η MARVEN ENTERPRISES COMPANY LTD, την 29/05/2105, λόγω πίστωσης των νέων μετοχών από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση τραπεζικών υποχρεώσεων, κατέρχεται του όριο 5% των δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρία. Ειδικότερα η MARVEN ENTERPRISES COMPANY LTD κατέχει πλέον άμεσα ποσοστό μικρότερο του 5% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου ενώ πριν την εν λόγω μεταβολή κατείχε άμεσα δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία, ήτοι ποσοστό 9,25% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS ΑΕ, την 29/05/2105, λόγω πίστωσης των νέων μετοχών από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση τραπεζικών υποχρεώσεων, υπερέβη το όριο του 5% των δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρία. Ειδικότερα η ΕUROBANK ERGASIAS ΑΕ κατέχει πλέον άμεσα δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία (ήτοι έχει ποσοστό 10,39% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου) ενώ πριν την εν λόγω μεταβολή δεν κατείχε άμεσα ή έμμεσα δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία (ήτοι ποσοστό 0% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v