Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Axon: Ο Θ. Λιακουνάκος ”διεισδύει” στη Σουρωτή

Τη δυνατότητα διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της μελετά η διοίκηση της Axon. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νέα δραστηριότητα εξετάζεται να είναι αυτή του νερού. Κι αυτό μάλλον σχετίζεται με τη μετοχική διείσδυση του κ. Λιακουνάκου στην ”Σουρωτή”.

Axon: Ο Θ. Λιακουνάκος ”διεισδύει” στη Σουρωτή
Τη δυνατότητα διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της μελετά η διοίκηση της Axon Συμμετοχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νέα δραστηριότητα εξετάζεται να είναι αυτή του νερού.

Κι αυτό ενδεχομένως να σχετίζεται με τη μετοχική διείσδυση του βασικού της μετόχου κ. Θωμά Λιακουνάκου στην πολυμετοχική εταιρία Σουρωτή.

Πιθανολογείται λοιπόν, ότι σε κάποια φάση το όποιο ποσοστό της Σουρωτή αποκτηθεί, θα ”περάσει” τελικά κάτω από την ομπρέλα της Axon Συμμετοχών.

Η Axon Συμμετοχών επίσης αναμένεται να ενισχυθεί και με την ακίνητη περιουσία που διαθέτει η προς απορρόφηση Soukos Hitech. H απορρόφηση της τελευταίας έχει εξαγγελθεί επισήμως από την 1η Μαρτίου, ωστόσο δεν έχει ακόμη προχωρήσει, ούτε έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό για την πορεία του εγχειρήματος της νέας πατέντας που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν από κοινού ο Όμιλος Axon και ο κ. Σούκος.

Στ.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v