Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Axon: Διευκρινίσεις για ”Σουρωτή” και ”Soukos”

Δεν έχει προβεί σε αγορά μετοχών της πολυμετοχικής εταιρείας ΣΟΥΡΩΤΗ ούτε έχει έρθει σε επαφές με μετόχους αυτής, επισημαίνει η διοίκηση της εταιρίας Αxon Συμμετοχών,κατ’ εφαρμογή του άρθρου 2 της απόφασης 5/204 /2000 του Δ.Σ. της Επιτροπής κεφαλαιαγοράς και αναφερόμενη σε πρόσφατο δημοσίευμα.

Axon: Διευκρινίσεις για ”Σουρωτή” και ”Soukos”
Δεν έχει προβεί σε αγορά μετοχών της πολυμετοχικής εταιρείας ΣΟΥΡΩΤΗ ούτε έχει έρθει σε επαφές με μετόχους αυτής, επισημαίνει η διοίκηση της εταιρίας Αxon Συμμετοχών,κατ’ εφαρμογή του άρθρου 2 της απόφασης 5/204 /2000 του Δ.Σ. της Επιτροπής κεφαλαιαγοράς και αναφερόμενη σε πρόσφατο δημοσίευμα ηλεκτρονικού τύπου.

Όσον αφορά τις διαδικασίες για την συγχώνευση με απορρόφηση της SOUKOS HIGHTECH A.E. η οποία έχει μετονομαστεί σε ΑΧΑΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε., η Εταιρεία επεξεργάζεται το τελικό σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης, όπως ήδη έχει εξαγγείλει με την από 01/03/2007 ανακοίνωσή της.

Με την λήψη των σχετικών αποφάσεων από τα αρμόδια εταιρικά όργανα, η Εταιρεία θα προβεί σε άμεση και αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v