Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έξι νέα πρατήρια εντάχθηκαν στο δίκτυο της Revoil

Στα πλαίσια της διεύρυνσης του δικτύου πωλήσεών, η Revoil ενέταξε έξι νέα πρατήρια υγρών καυσίμων.

Έξι νέα πρατήρια εντάχθηκαν στο δίκτυο της Revoil
Η Εταιρεία Εμπορίας Πετρελαιοειδών Revoil, στα πλαίσια της διεύρυνσης του δικτύου πωλήσεών της, γνωστοποιεί ότι έξι νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της, συνεχίζοντας σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Ζωγράφου 25 στην περιοχή Ζωγράφου του νομού Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Γιαρικάνη Ανέστη.

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στο 10ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης στο νομό Ροδόπης και λειτουργεί υπό την επωνυμία Αφοι Κακαρέλη Ο.Ε..

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στη Μαλεσίνα Λοκρίδος του νομού Φθιώτιδας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κυρίας Παπαμάρκου Αγγελικής.

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Λυγιά του νομού Κορινθίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Κολοκυθά Δημητρίου.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Σώμερσετ 1 στο Ρίο του νομού Αχαΐας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Κερασίδη Παναγιώτη.

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στη διεύθυνση Ευβοίας 126 στην Πάτρα του νομού Αχαΐας και λειτουργεί υπό την επωνυμία Σχοινά Σωτηρία & Σια Ο.Ε.

Η Revoil πρώτη πανελλαδικά, ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της και τους ποσοτικούς ελέγχους. Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.

Επίσης οι οδηγοί προμηθεύονται τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων προδιαγραφών όπως αυτές καθορίζονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς και τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v