Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζιρακιάν: Αναβολή της Γ.Σ. για τις 6 Ιουλίου

Για την Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 18.00 αναβλήθηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Σωληνουργεία Τζιρακιάν, κατόπιν σχετικού αιτήματος μετόχων που κατέχει από κοινού ποσοστό άνω του 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου.

Τζιρακιάν: Αναβολή της Γ.Σ. για τις 6 Ιουλίου
Η εταιρία Σωληνουργεία Τζιρακιάν Profil ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρα 18.00 συνεδρίασε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, στα γραφεία της που βρίσκονται στα Οινόφυτα Βοιωτίας, 56οχλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, και παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου 8 μέτοχοι, εκπροσωπούντες 286.284 μετοχές ήτοι ποσοστό 22,54% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

Σημειώνει επίσης ότι κατόπιν σχετικού αιτήματος μετόχων που κατέχουν από κοινού ποσοστό που υπερβαίνει το 1/20 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, αναβλήθηκε η συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με το άρθρο 39, παρ. 3 του κ.ν. 2190/1920, και αποφασίστηκε όπως συνεχιστεί η συνεδρίαση της τακτικής γενικής συνέλευσης στις 6 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, στον ίδιο τόπο.

Σύμφωνα με την εταιρία, η μετ' αναβολή τακτική γενική συνέλευση αποτελεί συνέχιση της προηγούμενης και δεν απαιτείται η επανάληψη των διατυπώσεων δημοσιότητας (πρόσκληση των μετόχων), σε αυτήν μπορούν δε να μετάσχουν και νέοι μέτοχοι, τηρουμένων των διατυπώσεων της ισχύουσας νομοθεσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v