Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι Κρι: Τη διανομή μερίσματος €0,06 ενέκρινε η Γ.Σ.

Την εγγραφή προσημείωσης υποθήκης ποσού 7 εκατ. ευρώ επί ακινήτων της εταιρίας και τη διανομή μικτού μερίσματος 0,06 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της Κρι Κρι στις 16 Ιουνίου.

Κρι Κρι: Τη διανομή μερίσματος €0,06 ενέκρινε η Γ.Σ.

Η Κρι Κρι γνωστοποιεί ότι στις 16/6/2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της στις Σέρρες η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, όπου παραβρέθηκαν ή εκπροσωπήθηκαν και ψήφισαν μέτοχοι που εκπροσώπησαν 26.326.955 μετοχές επί συνόλου 33.065.136 μετοχών, ήτοι ποσοστό 79,621%, του καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου της.

Η Γ.Σ. συζήτησε και έλαβε αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ενέκρινε τη διάθεση κερδών της εταιρικής χρήσης 2014 και την πρόταση του Δ.Σ. για τη διανομή μερίσματος μικτού ποσού 0,06 ευρώ ανά μετοχή. Επίσης, από τη διάθεση των κερδών της χρήσης 2014 αποφασίστηκε να προέλθουν και οι αμοιβές προς τα μέλη του Δ.Σ.

Επιπλέον, ενέκρινε την εγγραφή προσημείωσης υποθήκης ποσού 7.000.000 ευρώ, πλέον τόκων και εξόδων, υπέρ της τράπεζας Αlpha Bank A.E. ως εκπροσώπου των ομολογιούχων και για λογαριασμό των ομολογιούχων του ομολογιακού δανείου, έκδοσης 13/2/2015 και συνολικού ύψους 6.008.128 ευρώ, επί ακινήτων κυριότητας της Κρι Κρι ΑΒΕΕ ως εκδότριας των ομολογιών, καθώς επίσης και η συνομολόγηση ενεχυρίασης - εκχώρησης απαιτήσεων από ασφαλιστικές αποζημιώσεις στα πλαίσια συμβάσεων ασφαλίσεως που αφορούν την ασφάλιση των εν λόγω ακινήτων.

Η Γ.Σ. εξουσιοδότησε επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας προκειμένου να αποφασίσει τους ειδικότερους όρους και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς εκτέλεση της ως άνω απόφασης, συμπεριλαμβανομένης παροχής εξουσιοδότησης για την υπογραφή των εξασφαλιστικών συμβάσεων και τη νόμιμη σύσταση αυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v