Lavipharm: Τιμητική διάκριση για επιδόσεις σε R&D

Στο πλαίσιο της τελετής λήξης της Έκθεσης Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας απένειμε τιμητικές διακρίσεις στη Lavipharm για την αύξηση των επιδόσεών της στην Έρευνα και την Τεχνολογική Ανάπτυξη το 2006.

Lavipharm: Τιμητική διάκριση για επιδόσεις σε R&D
Η Lavipharm απέσπασε μια ακόμη τιμητική διάκριση για την επιτυχημένη πορεία και τις επιδόσεις της στην Έρευνα και Ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο της τελετής λήξης της Έκθεσης Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε επιχειρήσεις που παρουσίασαν αύξηση των επιδόσεών τους στην Έρευνα και την Τεχνολογική Ανάπτυξη το 2006.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του European Industrial R&D Investment Scoreboard (Ευρωπαϊκού Πίνακα Επιδόσεων σε Έρευνα και Τεχνολογική Ανάπτυξη), η Lavipharm συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 1.000 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επενδύουν στον τομέα αυτό κι ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα.

Σήμερα, η Lavipharm κατέχει σημαντική θέση στον τομέα της φαρμακευτικής τεχνολογίας διεθνώς. Έχοντας εστιάσει στη συνεχή έρευνα καινοτόμων μορφών χορήγησης φαρμάκων, αναπτύσσει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που απλοποιούν τη λήψη, μειώνουν τις παρενέργειες, συμβάλλουν στην επιτυχία της θεραπευτικής αγωγής και ουσιαστικά βοηθούν τον ασθενή να συνεχίσει μια ομαλή ζωή, ανεξάρτητα από την πάθησή του. Αξιοποιεί τις τεχνολογίες της για την ανάπτυξη πολλών προϊόντων, που δημιουργούνται είτε αποκλειστικά από την εταιρεία είτε σε συνεργασία με τρίτους, με βασικό πάντα στόχο τη συμβολή στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του Ανθρώπου.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v