Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνίες αντιπροσώπευσης από Ελγέκα

Εμπορική συνεργασία με την KIMBERLY-CLARK για την αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην αγορά της Βουλγαρίας υπέγραψε η θυγατρική της Ελγέκα, ELGEKA FERFELIS BULGARIA LTD η οποία επίσης βρίσκεται σε καταρχήν συμφωνία με την SCHICK-WILKINSON SWORD για την αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην αγορά της Ρουμανίας.

Συμφωνίες αντιπροσώπευσης από Ελγέκα
Εμπορική συνεργασία με την KIMBERLY-CLARK για την αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην αγορά της Βουλγαρίας υπέγραψε η θυγατρική της Ελγέκα, ELGEKA FERFELIS BULGARIA LTD, η οποία επίσης βρίσκεται σε καταρχήν συμφωνία με την SCHICK-WILKINSON SWORD για την αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην αγορά της Ρουμανίας.

Αναλυτικότερα, η Ελγέκα γνωστοποιεί ότι στις 23/07/2007 υπεγράφη σύμβαση εμπορικής συνεργασίας τριετούς διάρκειας μεταξύ της θυγατρικής εταιρίας ELGEKA FERFELIS BULGARIA LTD και της εταιρίας KIMBERLY-CLARK για την ανάληψη από την πρώτη της αποκλειστικής εμπορίας, διάθεσης και διανομής των προϊόντων HUGGIES (παιδικές πάνες), KOTEX (σερβιέτες, tampon), BOBI ABSORBA (γεροντικές πάνες) και KLEENEX (χαρτιά υγείας, χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα) σε όλη τη Βουλγαρική επικράτεια, ξεκινώντας από τις 1 Αυγούστου 2007.

Η KIMBERLY-CLARK, θεωρείται ηγέτιδα εταιρία στα προϊόντα ατομικής υγιεινής κατέχοντας την 1η ή 2η θέση σε μερίδιο αγοράς σε πάνω από 80 χώρες, ενώ 1,3 δις καταναλωτές ημερησίως, σε πάνω από 150 χώρες, εμπιστεύονται τα προϊόντα της.

Η παραπάνω επιχειρηματική κίνηση αναμένεται ότι θα συνεισφέρει στην αύξηση του κύκλου εργασιών της ELGEKA FERFELIS BULGARIA LTD και κατ’ επέκταση του Ομίλου, σε ετήσια βάση, κατά 1.000.000 ευρώ περίπου.

Επίσης, έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία η θυγατρική εταιρία ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL και η εταιρία SCHICK-WILKINSON SWORD για την υπογραφή τριετούς σύμβασης εμπορικής συνεργασίας η οποία θα ξεκινήσει την 1 Αυγούστου 2007 και θα αφορά στην αποκλειστική εμπορία και διάθεση των προϊόντων της SCHICK-WILKINSON SWORD (QUATTRO / XTREME 3 - ξυραφάκια, INTUITION / LADY PROTECTOR - γυναικείες ξυριστικές μηχανές, XTREME 3 BEAUTY - γυναικεία ξυραφάκια μίας χρήσης κλπ) σε όλη τη Ρουμανική επικράτεια.

Η εταιρία SCHICK WILKINSON SWORD αποτελεί μέρος του ομίλου της ENERGIZER HOLDINGS Inc, και είναι ο 2ος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο στην κατηγορία των ξυριστικών ειδών. Η παραπάνω επιχειρηματική κίνηση αναμένεται ότι θα συνεισφέρει στην αύξηση του κύκλου εργασιών της ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL και κατ’ επέκταση του Ομίλου, σε ετήσια βάση, κατά 2.000.000 ευρώ περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v