Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Betanet: Εξαγορά της Athens Waste Recycling

Την εξαγορά του 100% των μετοχών της ”Athens Waste Recycling” έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ ανακοίνωσε η Betanet. Η εταιρία, η οποία θα μετονομασθεί σε ”BETANET ENERGY” προγραμματίζεται να υποβάλλει σχετική αίτηση στη ΡΑΕ για αδειοδότηση της προγραμματιζόμενης μονάδας παραγωγής με φωτοβολταϊκά στο εργοστάσιο της στην Κομοτηνή.

Betanet: Εξαγορά της Athens Waste Recycling
Την εξαγορά του 100% των μετοχών της ”Athens Waste Recycling” έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ ανακοίνωσε η Betanet. Η εταιρία, η οποία θα μετονομασθεί σε ”BETANET ENERGY” προγραμματίζεται να υποβάλλει σχετική αίτηση στη ΡΑΕ για αδειοδότηση της προγραμματιζόμενης, όπως έχει ήδη αναφερθεί, μονάδας παραγωγής με φωτοβολταϊκά στο εργοστάσιο της στην Κομοτηνή.

Εξάλλου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η θυγατρική εταιρεία ΕΚΑΤ-ΕΤΑΝ ΑΤΕ ολοκλήρωσε τον τακτικό φορολογικό έλεγχο των χρήσεων 2005 & 2006 για τις πάσης φύσεως φορολογικές της υποχρεώσεις.

Από το φορολογικό έλεγχο προέκυψαν, για τις δύο προαναφερθείσες χρήσεις, καταβλητέοι πρόσθετοι φόροι και προσαυξήσεις συνολικού ποσού 136.861,40 ευρώ και με δεδομένο ότι είχαν σχηματισθεί προβλέψεις ύψους 30.000 ευρώ, το τελικό ποσό το οποίο θα βαρύνει τα αποτελέσματα της Εταιρείας στη χρήση 2007 ανέρχεται σε 106.861,40 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v