Πετρόπουλος: Επιβεβαιώνει επαφές με ινδική ΤΑΤΑ

Η ινδική Tata είναι μεταξύ των εταιριών με τις οποίες η εισηγμένη Πετρόπουλος βρίσκεται σε πρώιμες συζητήσεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας με στόχο την σύναψη στρατηγικών συμφωνιών για την Ελληνική αγορά, αναφέρει η εταιρία επιβεβαιώνοντας το σημερινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Πετρόπουλος: Επιβεβαιώνει επαφές με ινδική ΤΑΤΑ
Η ινδική Tata είναι μεταξύ των εταιριών με τις οποίες η εισηγμένη Πετρόπουλος βρίσκεται σε πρώιμες συζητήσεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας με στόχο την σύναψη στρατηγικών συμφωνιών για την Ελληνική αγορά, αναφέρει η εταιρία, επιβεβαιώνοντας το σημερινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

H ανακοίνωση της Πετρόπουλος: ”Σε απάντηση ερώτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με ημερομηνία 3/8/2007 σχετικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Εuro2day.gr για το ”ενδιαφέρον της Εταιρίας για την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα συγκεκριμένης ινδικής αυτοκινητοβιομηχανίας”, ενημερώνουμε πως όπως αναφέραμε και παλαιότερα η εταιρία βρίσκεται σε πρώιμες συζητήσεις με διάφορες Ινδικές Εταιρίες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας με στόχο την σύναψη στρατηγικών συμφωνιών για την Ελληνική αγορά. Η Τata είναι μεταξύ αυτών”.

---

Νωρίτερα το euro2day.gr μετέδωσε τα εξής: ”Ενδιαφέρον για την απόκτηση της αντιπροσώπευσης στην ελληνική αγορά της ινδικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tata Motors επιδεικνύει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ μετά και την απόκτηση της αντιπροσώπευσης των κινεζικών αυτοκινήτων Brilliance.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πετρόπουλος έχει έρθει σε επαφή με τον όμιλο Tata Motors για να αναλάβει την αντιπροσώπευση στην ελληνική αγορά των αυτοκινήτων τύπου τζιπ που κατασκευάζει η ινδική αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Πετρόπουλος διανύει περίοδο εκτέλεσης επιθετικού σχεδίου ανάπτυξης. Εντός του Ιουλίου ολοκλήρωσε την εξαγορά της Exide Technologies Ανώνυμη Εταιρία Εμπορίας Συσσωρευτών, θυγατρική της Exide Technologies, έναντι 1,77 εκατ. ευρώ, την απόκτηση της Πισιμίσης ΑΕΒΕ έναντι συνολικού τιμήματος (μαζί με την ανάληψη υφιστάμενου δανεισμού) 7 εκατ. ευρώ, ενώ ανέλαβε από κοινού με τον όμιλο Κορτέση την αντιπροσώπευση των κινεζικών αυτοκινήτων Brilliance”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v