Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΓΕΚΑ: Πωλήσεις 26 εκατ. ευρώ στη Ρουμανία

Πωλήσεις 26 εκατ. ευρώ εμφάνισε το πρώτο εξάμηνο του έτους η Elgeka Ferfelis Romania SRL στη Ρουμανία, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα του τοπικού τύπου. Η Elgeka Ferfelis Romania έχει υπογράψει τριετή σύμβαση συνεργασίας για την αποκλειστική εμπορία και διάθεση των προϊόντων της ”SCHICK-WILKINSON SWORD”.

ΕΛΓΕΚΑ: Πωλήσεις 26 εκατ. ευρώ στη Ρουμανία
Πωλήσεις 26 εκατ. ευρώ εμφάνισε το πρώτο εξάμηνο του έτους η Elgeka Ferfelis Romania SRL στη Ρουμανία, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.

Οι πωλήσεις της θυγατρικής της ΕΛΓΕΚΑ στη Ρουμανία ενισχύθηκαν το πρώτο εξάμηνο του έτους κοντά στα 600.000 ευρώ σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα ένα χρόνο πριν, ενώ από την πρόσφατη συμφωνία της με την SCHICK-WILKINSON SWORD αναμένει πρόσθετα οφέλη.

Υπενθυμίζεται ότι η Elgeka Ferfelis Romania έχει υπογράψει τριετή σύμβαση συνεργασίας για την αποκλειστική εμπορία και διάθεση των προϊόντων της ”SCHICK-WILKINSON SWORD”.

Η εν λόγω επιχειρηματική κίνηση αναμένεται ότι θα συνεισφέρει στην αύξηση του κύκλου εργασιών της Elgeka Ferfelis Romania και κατ’ επέκταση του ομίλου, σε ετήσια βάση, κατά 2 εκατ. ευρώ περίπου.

Αλεξ. Γκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v