Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζιρακιάν: Γ.Σ. στις 13/11 για προσημείωση ακινήτων

Την προσημείωση υποθήκης σε ακίνητα ιδιοκτησίας της εταιρίας και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου καλείται να εγκρίνει η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας Τζιρακιάν που θα συγκληθεί στις 13 Νοεμβρίου.

Τζιρακιάν: Γ.Σ. στις 13/11 για προσημείωση ακινήτων

Η εταιρία Σωληνουργεία Λιμπαρ. Τζιρακιάν Profil συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17.00, στα γραφεία της στο 56ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας (Οινόφυτα Βοιωτίας), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1) Παροχή αδείας για τη σύναψη συμβάσεων της εταιρίας με πρόσωπα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 23α Κ.Ν. 2190/1920.

2) Παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. της εταιρίας για συναίνεση εγγραφής προσημείωσης υποθήκης σε ακίνητα ιδιοκτησίας της εταιρίας.

3) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου και του Καταστατικού απαρτίας για την λήψη απόφασης επί του συνόλου ή ορισμένων θεμάτων της ημερησίας διάταξης, οι μέτοχοι καλούνται σε Α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17.00 στον ίδιο χώρο. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως και πάλι της προβλεπόμενης απαρτίας από το Νόμο και το Καταστατικό, οι μέτοχοι καλούνται σε Β΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.00 στον ίδιο χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v