Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντεάλ: Παραίτηση Αναστάσιου Δαυίδ από το Δ.Σ.

Την παραίτηση του κ. Αναστάσιου Δαυίδ από τη θέση του συμβούλου, μη εκτελεστικού μέλους, του Δ.Σ. και από την Επιτροπή Ελέγχου της εταιρίας ανακοίνωσε ο όμιλος Ιντεάλ. Το Δ.Σ. αποφάσισε την εκπροσώπηση της εταιρίας από τα υπόλοιπα 6 μέλη.

Ιντεάλ: Παραίτηση Αναστάσιου Δαυίδ από το Δ.Σ.
Ο όμιλος Ιντεάλ γνωστοποιεί ότι κατά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την 3η Νοεμβρίου 2015, έγινε δεκτή η παραίτηση του κ. Αναστάσιου Δαυίδ από τη θέση του Συμβούλου (μη εκτελεστικού μέλους) και από τη θέση του μέλους της Επιτροπής Ελέγχου.

Το Δ.Σ. αποφάσισε τη συνέχιση της διαχείρισης και της εκπροσώπησης της εταιρίας από τα λοιπά έξι (6) μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπως προβλέπεται από το άρθρο 18 παρ.8 του Ν.2190/1920 και το άρθρο 10 παρ. 6 του Καταστατικού της εταιρίας.

Εν όψει των ανωτέρω, το Δ.Σ. της εταιρίας συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Λουκάς Κόμης
Πρόεδρος (Μη εκτελεστικό μέλος)

Αλέξιος Σωτηρακόπουλος
Αντιπρόεδρος (Ανεξάρτητο, Μη εκτελεστικό μέλος)

Δ. Σαμουήλ
Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό μέλος)

Σάββας Ασημιάδης
Γραμματέας (Εκτελεστικό μέλος)

Χαράλαμπος Δαυίδ
Σύμβουλος (Μη εκτελεστικό μέλος)

Θωμάς-Αλέξανδρος Ζύμνης
Σύμβουλος (Ανεξάρτητο, Μη εκτελεστικό μέλος)

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 7 του Ν. 3016/2002 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης και του άρθρου 37 του Ν. 3693/2008, εξέλεξε ως νέο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου τον κ. Χαράλαμπο Δαυίδ (Μη εκτελεστικό Μέλος), προς αναπλήρωση της κενής θέσης, για το υπόλοιπο της θητείας της εν λόγω επιτροπής, η θητεία της οποίας θα λήξει την ίδια ως άνω ημερομηνία με αυτήν του διοικητικού συμβουλίου.

Η εκλογή του νέου μέλους της Επιτροπή Ελέγχου είναι προσωρινή και θα πρέπει να εγκριθεί από την αμέσως επόμενη γενική συνέλευση της εταιρίας.

Κατόπιν των ανωτέρω, η νέα Επιτροπή Ελέγχου της εταιρίας θα απαρτίζεται από τα κάτωθι μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου:

Αλέξιος Σωτηρακόπουλος (Πρόεδρος Επιτροπής) Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ

Θωμάς-Αλέξανδρος Ζύμνης (Μέλος) Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Χαράλαμπος Δαυίδ (Μέλος) Μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v