Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα σύμβαση για την Intrasoft με την ΕΤΕπ

Η συμμετοχή της Intrasoft εκτιμάται στα 2,2 εκατ. ευρώ περίπου. Η κοινοπραξία περιλαμβάνει επίσης τις εταιρίες Atos και Engineering Ingegneria Informatica, ενώ η σύμβαση του έργου είναι μέγιστης διάρκειας τεσσάρων ετών.

Νέα σύμβαση για την Intrasoft με την ΕΤΕπ

Κοινοπραξία, με επικεφαλής την Intrasoft International, επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) να υλοποιήσει σύμβαση-πλαίσιο με πιθανή εκτιμώμενη αξία μεταξύ 3 με 5 εκατ. ευρώ, για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής σε σχέση με τη συντήρηση, υποστήριξη και ανάπτυξη των βάσεων δεδομένων (Τμήμα 7).

Η συμμετοχή της Intrasoft εκτιμάται στα 2,2 εκατ. ευρώ περίπου. Η κοινοπραξία περιλαμβάνει επίσης τις εταιρίες Atos και Engineering Ingegneria Informatica. Η σύμβαση είναι μέγιστης διάρκειας τεσσάρων ετών.

Επίσης, η ίδια κοινοπραξία, με επικεφαλής την Intrasoft International, είναι μεταξύ των πέντε επιλεγμένων προμηθευτών να υλοποιήσουν σύμβαση-πλαίσιο με την ΕΤΕπ στο πλαίσιο και του Τμήματος 6. Το Τμήμα 6 αφορά σε υπηρεσίες που σχετίζονται με τη συντήρηση, υποστήριξη και ανάπτυξη των συγκεκριμένων εσωτερικών εφαρμογών της ΕΤΕπ.

Η κοινοπραξία θα συμμετέχει σε μικρότερους διαγωνισμούς στο πλαίσιο ενός παράλληλου μηχανισμού κατακύρωσης σύμβασης για το Τμήμα αυτό. Η συνολική αξία που ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για το Τμήμα 6 είναι μεταξύ 12 με 22 εκατ. ευρώ.

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων είναι η Τράπεζα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία ανήκει από κοινού στα κράτη μέλη της Ε.Ε. και εκπροσωπεί τα συμφέροντά τους, ενώ συνεργάζεται στενά με τα άλλα θεσμικά όργανα για να εφαρμόσει την πολιτική της Ε.Ε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, κ. Αλέξανδρος Μάνος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την επιτυχημένη συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων εδώ και 10 χρόνια. Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη νέα αυτή ευρωπαϊκή επιτυχία, καθώς οι καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε στους πελάτες μας, σε συνδυασμό με την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, μας επέτρεψαν να επεκτείνουμε με επιτυχία τη συνεργασία μας με την ΕΤΕπ, πέρα από την ανάπτυξη λογισμικού, στην παροχή υποστήριξης σε μια νέα δραστηριότητα. Το έργο αυτό ευθυγραμμίζεται πλήρως με την εταιρική στρατηγική μας να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά των θεσμικών οργάνων της Ε.Ε., ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε και επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των λύσεων και υπηρεσιών μας σε νέες δραστηριότητες ή τεχνολογικούς τομείς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v