Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζιρακιάν: Εξουσιοδότηση στο ΔΣ για υποθήκη σε ακίνητα

Στη ΓΣ οαρασχέθηκε ομόφωνα και παμψηφεί η εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, όπως συναινέσει σε εγγραφή προσημείωσης υποθήκης σε ακίνητα ιδιοκτησίας της Εταιρείας.

Τζιρακιάν: Εξουσιοδότηση στο ΔΣ για υποθήκη σε ακίνητα

Η ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ανακοινώνει ότι στις 13/11/2015 πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν οκτώ (8) μέτοχοι και εκπρόσωποι αυτών, αντιπροσωπεύοντας ποσοστό 22,54% του συνόλου των μετοχών της, ήτοι 286.284 κοινές μετοχές επί συνόλου 1.270.000 κοινών μετοχών.

Κατά τη Συνέλευση, συζητήθηκαν και ελήφθησαν ομόφωνα και παμψηφεί οι κατωτέρω αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Παρασχέθηκε ομόφωνα και παμψηφεί άδεια στην Εταιρεία, με 286.284 ψήφους υπέρ και καμία (0) κατά, προκειμένου να συναφθεί μεταξύ της Εταιρείας και της εταιρείας EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. συμβολαιογραφική πράξη σύστασης κάθετων ιδιοκτησιών και διανομής αυτών, οι οποίες βρίσκονται στο γήπεδο στα Οινόφυτα Βοιωτίας, 56ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, όπου εδρεύει η Εταιρεία, με απόδοση των αναλογούντων ποσοστών κυριότητας σε καθεμιά εκ των εταιρειών.

Παρασχέθηκε ομόφωνα και παμψηφεί, με 286.284 ψήφους υπέρ και καμία (0) κατά, η εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, όπως συναινέσει σε εγγραφή προσημείωσης υποθήκης σε ακίνητα ιδιοκτησίας της Εταιρείας.

Με ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων μετόχων, δεν συζητήθηκε το τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v