Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Yoghurt Natural»

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρίας με την αλυσίδα super market Waitrose και την παραγωγή ελληνικού γιαουρτιού με ιδιωτική ετικέτα, η Κρι Κρι βραβεύθηκε στην κατηγορία 'YOGHURT NATURAL' ως το καλύτερο στραγγιστό γιαούρτι 10%.

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Yoghurt Natural»

Η Κρι Κρι, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στο εξωτερικό, απέσπασε πρόσφατα κορυφαία διάκριση στο διεθνή διαγωνισμό International Cheese Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρίας με την αλυσίδα super market Waitrose και την παραγωγή ελληνικού γιαουρτιού με ιδιωτική ετικέτα, η Κρι Κρι βραβεύθηκε στην κατηγορία 'YOGHURT NATURAL' ως το καλύτερο στραγγιστό γιαούρτι 10%. Η νέα αυτή διάκριση, αποδεικνύει στην πράξη την επιτυχημένη και διαρκώς ανοδική πορεία της Κρι Κρι σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε σχετικά: "Η στρατηγική συνεργασία με τη Waitrose, αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή μια ιδιαιτέρως σημαντική αναπτυξιακή ευκαιρία, για την προώθηση του αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού, σε μια από τις πλέον ανεπτυγμένες αγορές του εξωτερικού. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που οι προσπάθειές μας επιβραβεύθηκαν για ακόμα μια φορά. Η βράβευση αυτή αποτελεί για εμάς κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος να προσφέρουμε, σε Ελλάδα και εξωτερικό, αγνά και αυθεντικά προϊόντα από μία αμιγώς ελληνική εταιρία που εξάγει διεθνώς την παράδοση με επιτυχία."

Επιπλέον, η Κρι Κρι ολοκλήρωσε, για ακόμα μια χρονιά, με μεγάλη επιτυχία την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Anuga, η οποία διεξήχθη στη Γερμανία, το διάστημα 10-14 Οκτωβρίου. Το περίπτερο της εταιρίας συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον πλήθους επαγγελματιών του χώρου και κέρδισε τις εντυπώσεις όλων. Πιστή στην υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων για επέκταση των εξαγωγών, η Κρι Κρι μέσω της παρουσίας της στη Διεθνή Έκθεση Anuga, στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προώθηση των εξαγωγών με την ταυτόχρονη επιδίωξη προσέλκυσης νέων συνεργατών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v