Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέκροψ: Εκτακτη ΓΣ για ομολογιακό δάνειο έως 1,53 εκατ. ευρώ

Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως 1,53 εκατ. ευρώ καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοι της Κέκροψ σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 11 Δεκεμβρίου.

Κέκροψ: Εκτακτη ΓΣ για ομολογιακό δάνειο έως 1,53 εκατ. ευρώ

Η Κέκροψ καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 11η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, στο Π. Ψυχικό Αττικής, οδός Δάφνης αριθ. 6, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού μέχρι ευρώ ένα εκατομμύριο πεντακόσιες τριάντα τρείς χιλιάδες (€ 1.533.000,00) εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003 και παροχή εξουσιοδοτήσεως.

2. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για τη λήψη αποφάσεως επί των ως άνω θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων θα συνέλθει την 22α
Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. στον ίδιο χώρο, χωρίς την δημοσίευση νεώτερης Πρόσκλησης. Τα θέματα της τυχόν Επαναληπτικής Συνεδριάσεως της ως άνω Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα ίδια ως άνω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v