Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΙΔΜΑ: Την απορρόφηση της ΠΑΝΕΛΚΟ ενέκρινε η Γ.Σ.

Τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΠΑΝΕΛΚΟ καθώς και την αύξηση κεφαλαίου της εταιρίας λόγω της απορρόφησης ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της ΣΙΔΜΑ που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

ΣΙΔΜΑ: Την απορρόφηση της ΠΑΝΕΛΚΟ ενέκρινε η Γ.Σ.
Η εταιρία ΣΙΔΜΑ γνωστοποιεί ότι η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν 19 μέτοχοι που εκπροσωπούν ποσοστό 77,049% του μετοχικού της κεφαλαίου, ενέκρινε ομόφωνα την απορρόφηση από την εισηγμένη της εταιρίας ΠΑΝΕΛΚΟ.

Ειδικότερα, η Γ.Σ. ενέκρινε με πλειοψηφία 100% των παρισταμένων και εκπροσωπούμενων μετόχων το από 14/10/2015 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης με απορρόφηση της ΠΑΝΕΛΚΟ από τη ΣΙΔΜΑ, την επεξηγηματική έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου επί του ως άνω Σχεδίου, την έκθεση της ελεγκτικής εταιρίας Grant Thornton για την διαπίστωση και πιστοποίηση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων των συγχωνευόμενων εταιριών καθώς και την έκθεση της ελεγκτικής εταιρίας «PKF Eυρωελεγκτική Α.Ε.» για την αποτίμηση της αξίας των συγχωνευομένων εταιριών και τη γνωμοδότηση για το δίκαιο και εύλογο των προτεινόμενων σχέσεων ανταλλαγής των μετοχών τους.

Επιπλέον, ενέκρινε, με πλειοψηφία 100% των παρισταμένων και εκπροσωπούμενων μετόχων την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω απορρόφησης της ΠΑΝΕΛΚΟ και λόγω κεφαλαιοποίησης αποθεματικού, με την έκδοση νέων μετοχών και τροποποίηση του περί κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v