Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση των προιόντων της Profile στο Retail Banking Forum της Βιέννης

Η Profile θα έχει την ευκαιρία για συναντήσεις με στελέχη από τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στα οποία θα παρουσιάσει την προσέγγιση της στην αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που ανακύπτουν στο χώρο, μέσω των λύσεων που διαθέτει.

Παρουσίαση των προιόντων της Profile στο Retail Banking Forum της Βιέννης

Η Profile Software είναι χορηγός στις εργασίες του 3ου ετήσιου Retail Banking Forum το οποίο πραγματοποιείται στις 26-27 Νοεμβρίου 2015 στο Renaissance Wien Hotel, στη Βιέννη, Αυστρία (μεταξύ 09:00 και 18:40), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα στελέχη της εταιρείας θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες του συνεδρίου, τις πελατοκεντρικές και καινοτόμες πλατφόρμες που απευθύνονται στον τραπεζικό τομέα.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων χρηματοπιστωτικών οργανισμών στην Ευρώπη, το συνέδριο σκοπεύει να αναδείξει τις τάσεις και να περιγράψει τις επικείμενες αλλαγές που θα επηρεάσουν τον χρηματοπιστωτικό τομέα συμπεριλαμβανομένων και των τεχνολογικών εξελίξεων.

Ενδεικτικά οι περιοχές γύρω από τις οποίες θα αναπτυχθεί η θεματολογία του συνεδρίου καλύπτουν:

-Την εξέλιξη των τραπεζικών καταστημάτων
-Τις νέες ευκαιρίες για τα τραπεζικά ιδρύματα μέσω του mobile evolution
-Τις απαιτήσεις της γενιάς Υ από τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς
-Το κανονιστικό πλαίσιο
-Την ανάπτυξη της τεχνολογίας ως μοχλούς αντιμετώπισης των προκλήσεων του κλάδου

Η Profile θα έχει την ευκαιρία για συναντήσεις με στελέχη από τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στα οποία θα παρουσιάσει την προσέγγιση της στην αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που ανακύπτουν στο χώρο, μέσω των λύσεων που διαθέτει, όπως:

-Το FMS.next, την τραπεζική πλατφόρμα που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core Banking, Leasing and Financing, Collections καθώς και την λύση για P2P Lending, που συνδυάζει banking και investment management λειτουργικότητες.

-Το IMSplus, τη βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, που καλύπτει τις απαιτήσεις των Wealth Management, Asset και Fund Management εταιρειών, Family Offices καθώς και Personal Banking & Brokerage οργανισμών, και

-Το Axia, τη web-based, omni-channel λύση που απευθύνεται στον τομέα του Wealth Management για οργανισμούς κάθε μεγέθους ή τύπου, προσφέροντας εναλλακτικές επιλογές υλοποίησης και οικονομίες μεγέθους χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ΙΤ υποδομής. Επιπλέον η πλατφόρμα περιλαμβάνει λύση για client onboarding που αυτοματοποιεί τις διαδικασίες και προσφέρει μοναδική εμπειρία στον χρήστη καθώς και εύχρηστο σχεδιασμό, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v