Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την 28η Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση της Profile

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 12η Ιανουαρίου 2016.

Την 28η Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση της Profile

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Profile καλεί τους μετόχους της εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 28η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας που βρίσκονται στη Νέα Σμύρνη Αττικής.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο: Έγκριση δημιουργίας ειδικού φορολογημένου αποθεματικού ποσού 473.964,23 Ευρώ για την κάλυψη της ίδιας συμμετοχής της Εταιρείας στο πλαίσιο της δράσης ΕΣΠΑ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» της Κοινωνίας της Πληροφορίας με τίτλο «Ενίσχυση Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων ανάπτυξης – παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (ict4growth)».

Θέμα 2ο: Λοιπά θέματα – Διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 12η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v