Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δούρος: Εμφάνισε καθαρά κέρδη το γ' τρίμηνο

Η εταιρία κατέγραψε οριακά θετικά καθαρά μετά από φόρους κέρδη το 3ο τρίμηνο του 2015. Διαμορφώθηκαν στα 19.677 ευρώ, έναντι σχεδόν μηδενικού αποτελέσματος το 3ο τρίμηνο του 2014.

Δούρος: Εμφάνισε καθαρά κέρδη το γ τρίμηνο

Η εταιρία Δούρος επικεντρώνοντας τις προσπάθειες της σε ενέργειες εξυγίανσης αλλά και περαιτέρω ανάπτυξης, παρουσίασε οριακή άνοδο του κύκλου εργασιών στο 9μηνο 2015 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2014. Οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν σε 2,746 εκατ. έναντι 2,736 εκατ το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Επιπλέον, η εταιρία το 3ο τρίμηνο του 2015 κατέγραψε και οριακά θετικά καθαρά μετά από φόρους κέρδη.

Συγκεκριμένα διαμορφώθηκαν στα 19.677 ευρώ, έναντι σχεδόν μηδενικού αποτελέσματος το 3ο τρίμηνο του 2014.

Η εταιρία σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι όλα αυτά συνέβησαν σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την ελληνική οικονομία, λόγω των έντονων οικονομικών δυσκολιών με την επιβολή των capital controls, αλλά και την πολιτική αβεβαιότητα με κορύφωση την διεξαγωγή των εκλογών του Σεπτεμβρίου.

Ακόμη, η εταιρία διατήρησε και αύξησε ελαφρώς τις θέσεις εργασίας σε σχέση με το προηγούμενο 9μηνο, ενώ προκειμένου να τονώσει τις πωλήσεις αλλά και να σταθεί δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, συνεχίζει την πολιτική των προσφορών καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τέλος, η εταιρία συνεχίζει σταθερά τη μείωση των εξόδων στο πλαίσιο εξυγίανσης σε λειτουργικό κυρίως επίπεδο, ενώ εξετάζει την δημιουργία νέων σημείων πώλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v