Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέκροψ: «Πράσινο φως» για ομολογιακό δάνειο έως €1,533 εκατ.

Σκοπός του δανείου είναι η αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού της εταιρείας και η χρηματοδότηση γενικών εταιρικών αναγκών.

Κέκροψ: «Πράσινο φως» για ομολογιακό δάνειο έως €1,533 εκατ.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Κέκροψ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, έδωσε το «πράσινο φως» για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως 1,533 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο, η Γενική Συνέλευση μετά από διεξοδική συζήτηση αποφάσισε την Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού μέχρι ευρώ ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων τριάντα τριών χιλιάδων (€ 1.533.000,00) εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, με σκοπό την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού της Εταιρείας και τη χρηματοδότηση γενικών εταιρικών αναγκών.

Στη συνέχεια, η Γενική Συνέλευση με την ίδια ως άνω πλειοψηφία εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προκειμένου, ελεύθερα και κατά την κρίση του, να διαπραγματευθεί και να αποφασίσει τους ειδικότερους όρους εκδόσεως του δανείου, να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την υλοποίηση της εκδόσεώς του και να ορίσει τους εκπροσώπους της Εταιρείας που θα υπογράψουν τη σύμβαση-το πρόγραμμα εκδόσεως του ομολογιακού δανείου μεταξύ των προσώπων που θα επιλεγούν να καλύψουν το δάνειο ως ομολογιούχοι δανειστές και του πιστωτικού ιδρύματος/της Εταιρείας παροχής επενδυτικών υπηρεσιών που θα ορισθεί ως εκπρόσωπος των ομολογιούχων (και διαχειριστής πληρωμών/πληρεξούσιος καταβολών), τις ομολογίες και τις εξασφαλιστικές συμβάσεις καθώς και κάθε άλλο έγγραφο σχετικό με το δάνειο και τις εξασφαλίσεις αυτού, συμπεριλαμβανομένων τυχόν μελλοντικών τροποποιήσεων αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v