Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Infotech: Σύσταση θυγατρικής στη Βουλγαρία

Περαιτέρω ανάπτυξη σε νέες δραστηριότητες στην αγορά της Βουλγαρίας επιδιώκει η Aλφα Γκρίσσιν Infotech, με την ίδρυση νέας θυγατρικής εταιρείας με έδρα τη Σόφια, με την επωνυμία ALPHA GRISSIN CONSULT OOD.

Infotech: Σύσταση θυγατρικής στη Βουλγαρία
Περαιτέρω ανάπτυξη σε νέες δραστηριότητες στην αγορά της Βουλγαρίας επιδιώκει η Aλφα Γκρίσσιν Infotech, με την ίδρυση νέας θυγατρικής εταιρείας με έδρα τη Σόφια.

Η νέα εταιρεία με την επωνυμία ALPHA GRISSIN CONSULT OOD, έχει ως βασικό αντικείμενο την αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων, που ήδη εισρέουν στην Βουλγαρία, μετά την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και την δημιουργία και εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Πρόκειται για την τρίτη θυγατρική της Aλφα Γκρίσσιν Infotech στην Βουλγαρία. Έχουν προηγηθεί από το 2004, η ALPHA GRISSIN INFOTECH BG AD, με αντικείμενο τα συστήματα υποστήριξης ηλεκτρονικών εφαρμογών και η ALPHA GRISSIN IMOTI AD, η οποία στα πλαίσια της δραστηριοποίησης της στην αγορά του real estate, έχει ήδη στην ιδιοκτησία της, γη συνολικής έκτασης άνω των 100.000 τ.μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v